Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde
Hornbæk, Danmark
Honrbæk strand hav sand

Forestil dig at bo i Hornbæk

I Hornbæk finder du et af Danmarks mest eftertragtede sommerhusområder. Byen er kendt for sine hvide badehuse, det klare blå vand og de lange strande, der indbyder til en dukkert i bølgen blå.

Tilmeld dig informationsmøde

Dansk sommerhusidyl

Den nordsjællandske badeby har som et af Danmarks ældste sommerhusområder en helt særlig stemning, der tiltrækker familier fra hele landet. Hornbæk er en hyggelig og charmerende by, som især i sommerhalvåret summer af liv og glade dage.

Hornbæk er fyldt med små caféer og lækre restauranter, der kan opdages året rundt, og på de varme sommeraftner kan det varmt anbefales at afprøve det lokale streetfood-hjørne, som er velbesøgt og summer af stemning. På havnen kan du købe friskfanget fisk eller nyde dem tilberedt fra ”klappen”.

Et af Hornbæks helt store højdepunkter er naturligvis den kilometerlange hvide strand, der er en af Danmarks bedste strande. Med sit finkornede sand og krystalklare vand er stranden et hit for alle aldersgrupper – særligt for de mindste, der kan skifte mellem at bade og lege på strandens legeplads. Efter en lang dag på stranden kan du nyde den rødglødende solnedgang fra klitterne, som er så karakteristiske for området.

Hornbæk har også masser af muligheder for at udforske naturen i området, enten til fods eller på cykel, og du vil finde masser af smukke udsigter og naturperler langs kysten og inde i landet.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo i Hornbæk?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
hornbaek danmark kort

Hornbæk byder på

Sommerhusidyl og badeliv

Finkornet sandstrand og klitter

Hyggelige caféer og restauranter

Dansk natur, når det er allerbedst

Overkommelig køreafstand fra hele landet

“Ønsker du også at kunne føle dig hjemme i Hornbæk?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hør mere om MyHomes