Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Forskellen ligger i detaljen

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Piemonte bolig feriebolig køkken køkkenalrum stue

Hvad ligger der bag, når vi skal forvandle en bolig til et MyHomes hjem? Tankerne for indretningen begynder allerede, inden vi har købt boligen. Vi skal kunne se mulighederne for at skabe et funktionelt og stemningsfuldt hjem, inden vi på vegne af ejerne beslutter at slå til. Derudover er det et must, at beliggenheden er noget ganske særligt, da det er samspillet mellem boligen, indretningen og omgivelserne, som skaber den perfekte drømmebolig.

Vores udviklingschef, Rikke Skouboe, har mange års erfaring med at scoute boliger i Europa og forløse deres potentiale. Hun kender lokationerne og boligmarkedet, som hele tiden bliver mere udfordrende at arbejde i, men her er hendes ukuelighed og sans for muligheder en kæmpe fordel for MyHomes.

Vi har bedt Rikke om at tage os med ind i arbejdsrummet og fortælle om, hvordan hun og hendes team har skabt det fantastiske hus i Piemonte.

 

”Da jeg så huset i Piemonte, som nu er forvandlet til et skønt hjem for 29 familier i Comfort-foreningen MH03, var det slidt og faldefærdigt. Jeg var imidlertid blevet forelsket i beliggenheden og så mulighederne for, at vi kunne skabe et særligt sted”.

 

Projektet og mulighederne blev præsenteret for Ejerudvalget og development-teamet, og derefter gik købsprocessen i gang.

GUIDELINES TIL DEN GENNEMFØRTE BOLIG 

Når Rikke har fundet en bolig, begynder der en proces, hvor development-teamet udarbejder en plan for udviklingen af boligen. De har en række guidelines, som skal følges for at sikre en gennemført bolig.

Disse guidelines indeholder nogle funktionelle krav til renoveringen og indretningen.

 

” I den første fase udarbejder en af vores tre arkitekter en plan og et brief, som vi drøfter med indretningsteamet. Sammen planlægger vi løsningerne for boligen – både rumfordelingen og indretningen, så boligen bliver gennemtænkt med funktionalitet, inventar og stil”.

 

rikke skouboe

Herefter udarbejdes der et moodboard, som det du kan se ovenfor, hvor farver, materialer og møbler samstemmes med boligens stil. Hvert rum bliver gennemgået, så vi sikrer, at der hverken bliver gået på kompromis med æstetikken eller de funktionelle krav.

 

”Hver gang vi skal forvandle en bolig, er det en ny spændende opgave. Vi følger nogle faste retningslinjer, men derfra kreerer vi en unik bolig med en ny stemning. Det er vigtigt, at vores valg afspejler lokationen og giver boligen sjæl”.

 

VARME FARVER OG AUTENTICITET

Som beskrevet i artiklen Fra nedslidt farmhouse til drømmebolig, er der truffet nogle valg for at skabe et moderne, men rustikt landhus. Den pudsede facade er malet i en smuk rosa farve, og vinduerne er i flot kontrast til de rene linjer.

Indvendig er der åbnet op, så der nogle steder er fire meter til kip og smukke fritlagte mørke bjælker. Med det som afsæt er der til huset valgt en farvepalette med varme, afdæmpede farver, der passer godt til naturmaterialerne. De lyse vægge i stuen bliver brudt op af en enkelt stenvæg, der er bygget op for at skabe autenticitet. Ydermere har vi malet én af væggene en anden farve i soveværelserne for at skabe varme og give rummene hver deres udtryk.

”Huset har fire soveværelser, som vi har indrettet forskelligt, så de dækker flere behov. Et af værelserne er f.eks. møbleret med to enkeltsenge”.

ET HUS MED MANGE UDGANGE

Der er prioriteret rigtig mange døråbninger i stueplan, så man har udgange til alle sider. Årsagen til det er ganske enkelt, at der er noget at gå ud til – hele vejen rundt om huset. Derudover giver det symmetri og harmoni, som klæder huset rigtig godt. En beslutning, der imidlertid satte indretningen på noget af en opgave.

“Når man indretter, er væggene meget centrale for udtrykket. Med meget lidt vægplads, måtte vi tænke kreativt, og således blev der snedkereret nogle træhylder til mellem dørene for at udnytte pladsen. De blev udført, så de samtidig er smukke at se på. Og på den måde forener vi funktionalitet og æstetik”.

 

RUMFØLELSEN ER VIGTIG

Vi stræber altid efter at skabe så meget rummelighed som muligt i boligerne, så man kan være flere samlet, uden at pladsen føles trang. I Piemonte-huset er der f.eks. bygget en kogeø, og det åbne køkken harmonerer med stuen. De grønne mosaikker i køkkenet er afstemt med de røde terracotta fliser samt de mørke vinduer og døre. Emhætten er integreret i kogepladen, så den ikke forhindrer udsyn og tiltrækker sig opmærksomhed.

Bag den store sofa i stuen er der placeret et konsolbord, der på samme tid fungerer som rumdeler og er en dekorativ detalje.

Indretning Piemonte luksusferiebolig

GENNEMTÆNKT VALG AF INVENTAR

Når vi vælger møbler og inventar, gør vi det med omtanke for, hvilken rolle de skal spille i boligen. Vores stil er skandinavisk, minimalistisk kombineret med lokale elementer. Vi efterstræber altid den lette rumfølelse, som giver de enkelte møbler plads til at shine, og således er der tænkt nøje over hvert et valg.

“Til spisestuen har vi har valgt et stort snedker-træbord i landstil, som slår stilen an i hele rummet. Fletstolene omkring bordet understøtter stilen og er behagelige at sidde i”.

Boligerne udstyres med alle fornødenheder og ting, man har brug for, når man holder ferie. Du behøver derfor hverken tage badekåbe, shampoo eller stråhat med, når du skal opholde dig i en MyHomes-bolig. Det findes alt sammen i boligen – og mere til.

Når ejerne flytter ind i Piemonte-huset, er der således tæpper til de kølige aftener, LED-lys, brætspil, cykler, petanquebane, brænde til den udendørs pizzaovn osv.

UDERUMMET BETYDER MEGET

I Piemonte kan man opholde sig udenfor stort set hele året, og derfor er uderummet indtænkt som en del af boligen. Terrasserne er indrettet, så man kan tilbringe mange timer derude, og der vil altid være dining-møbler og loungeområde. Udekøkkenet er centralt, og pizzaovnen tilfører den ægte italienske stemning. Ved poolen er der selvfølgelig liggestole og parasoller, og har man brug for et brusebad, kan det også foregå udenfor.

EJERNES GLÆDE ER VORES FLUEBEN

Når vi afleverer en bolig til ejerne, er vi meget spændte på, hvordan de tager imod den. Vi lægger masser af sjæl og kræfter i at skabe hjem, som vil selv vil elske at bo i.

Ejernes tilbagemeldinger betyder derfor meget for os, og vi er først rigtigt i mål, når den første familie er begejstrede i deres nye bolig.

Den lange rejse med at forvandle huset i Piemonte blev kvitteret med nedenstående kommentar fra de første ejere. En tilbagemelding, vi er stolte af, og som booster vores ambition om at gøre næste bolig lige så vellykket – og lidt til.

Feriebolig MyHomes

Er du blevet nysgerrig efter at se flere billeder af det skønne landhus, kan du klikke dig videre til fotobogen, hvor vi har samlet alle de flotte billeder af den italienske drøm.