Hør mere om MyHomes

Mere end ‘blot’ et informationsmøde

Lene Pind, Kommunikationschef

Det er en stor beslutning at investere i fast ejendom gennem MyHomes. Der er en del overvejelser og spørgsmål, som melder sig, og hvem er egentlig de mennesker og den virksomhed, som står bag? I MyHomes gør vi en dyd ud af at spille med åbne kort og være transparente og informative. Vi ønsker at skabe en god relation, allerede inden du bliver ejer.

Vi lægger derfor stor vægt på at afholde flere typer informationsmøder, hvor vi kan fortælle om alle facetterne af konceptet, og du kan lære os bedre at kende.

I maj måned var vi på besøg i Vejle for at møde MyHomes interesserede, der bor i det jyske. Det er altid en fornøjelse at komme ud og mærke, at interessen for ferieboliger som delekoncept efterhånden er udbredt i hele landet.

STEMNINGSFULD AFTEN

Sidste uges informationsmøde afholdt vi hos vores ‘nabo’ i København, Martin Asbæk Gallery, hvor vi havde fuldt hus. Når vi inviterer til fysiske informationsmøder, går vi ikke kun efter at fortælle om vores koncept og alle de fordele, der er ved deleferieboliger hos MyHomes, vi ønsker også at give deltagerne en god og inspirerende aften. Derfor vælger vi vores venues med samme omhu, som vi udsøger MyHomes boliger.

Vi sætter god tid af, så der udover at præsentere konceptet, lokationerne og puljerne også er plads til dialog og spørgsmål fra de fremmødte. Der er også altid en ejerfamilie med til at fortælle om deres oplevelser som ejere, og selvfølgelig kan man stille spørgsmål til dem også.

Derudover er der den meget uformelle og hyggelige del af arrangementet, hvor vi byder på noget godt at spise og drikke, mens der mingles. Den del er en af de helt store fordele ved fysiske informationsmøder, da der opstår en helt særlig stemning, når folk møder hinanden og får en hyggesnak om blandt andet ferieboligdrømme.

DET SIGER EN DELTAGER

Finn præsenterede og solgte konceptet helt godt, og vi kan godt se os selv i sådan en forening. Vi har en travl hverdag og er fyldt godt op med et gammelt hus, et sommerhus, en lejlighed og administration af lejemål i København. Vores tankevirksomhed kredser nu om, hvad vi kan og skal skille os af med. Det kunne være rart at have det lidt lettere rent praktisk. Så alt i alt, fik vi en helt masse ud af aftenen”.

Ovenstående udtaler Rikke Spanggaard fra Odense, da vi spurgte hende om, hvad hun og hendes mand havde fået ud af informationsmødet hos Martin Asbæk Gallery.

FLERE SPÆNDENDE EVENTS I VENTE

MyHomes har indledt et samarbejde med Martin Asbæk Gallery om kunst i MyHomes boligerne, som ejerne kan nyde under deres ophold. Det samarbejde har blandt andet også udmøntet sig i, at vi har fået mulighed for at låne galleriets spændende lokaler til afholdelse af informationsmøder og events, hvor MyHomes interesserede kan få en anderledes oplevelse og møde både os fra MyHomes, kunstnere og galleriets repræsentanter.

Vi kommer til at afholde flere arrangementer og informationsmøder hos Martin Asbæk Gallery i løbet af året, men der vil også være særarrangementer andre steder, blandt andet i det grønne element.

MyHomes har nemlig indgået et hovedsponsorat i Dragør Golfklub, hvor vi glæder os til at invitere til flere typer arrangementer.

Hold øje med kommende informationsmøder og events på vores sociale medier og via nyhedsbrevene.

Følg os på:

LinkedIn – opdateringer på MyHomes udvikling, teamet samt refleksioner over fremtidens trends
Instagram – inspirerende billeder af MyHomes’ kompromisløse indretning i boligerne
Facebook – spændende nyheder og info om kommende events