Hør mere om MyHomes

Kom længere for pengene

Emma Kristensen Kommunikationskoordinator
Emma Kristensen , Kommunikationskoordinator
luksusbolig sommerhus hornbæk

Med MyHomes kan din drøm om et lækkert dansk sommerhus blive til virkelighed. For en brøkdel af prisen på et traditionelt sommerhuskøb, kan du blive medejer af et luksuriøst nybygget sommerhus i Hornbæk – samt yderligere fire ferieboliger på toplokationer i Europa. Læs, hvordan du kan realisere din sommerhusdrøm mere økonomisk og med flere lokationer at nyde.

Hornbæk er et af de mest eftertragtede sommerhusområder i Danmark på grund sin charmerende by, hyggelige havnefront, smukke sandstrande og forholdsvis korte afstand til København. Priserne på sommerhusene er skyhøje, og for mange bliver det ved drømmen at købe et sommerhus i det område. Med MyHomes kan du for 1,5 mio. kr. blive ejer af en andel i MH16 Comfort+ og glæde dig til at nyde dejlige ferier i et helt nyt og lækkert sommerhus midt i det eftertragtede sommerhusområde i Hornbæk. I kombination med sommerhuset får du et klassisk landhus med egen pool i Piemonte, lejlighed på Côte d’Azur, Mallorca og i Barcelona.

NYT SOMMERHUS I HORNBÆK

Grunden til sommerhuset i Hornbæk er allerede købt, og det første spadestik er taget. Byggeprocessen på et nyopført sommerhus er således påbegyndt, og allerede i år kan du se frem til, at sommerhuset står færdigt til brug.

EN SAMMENLIGNING

Herunder har vi lavet et sammenligningsgrundlag mellem køb af eget sommerhus og MyHomes sommerhuset. Boligen til venstre repræsenterer det sommerhus, som lige nu er i proces, og du kan blive medejer af med en andel i vores nyeste Comfort pulje. Boligen til højre er et eksempel på et tilsvarende sommerhus, der lige nu er til salg i samme område af Hornbæk.

Læses denne artikel på mobillen, anbefaler vi at slå den stående retning fra, så hele sammenligning vises.

Hornbæk sommerhus sammenligning deleboligkoncept

Som eksemplet viser, koster en tilsvarende bolig en del mere end en andel i vores nyeste Comfort pulje, som tilmed inkluderer fire boliger i Sydeuropa. Derudover er de månedlige ejerudgifter højere end dem, du som MyHomes ejer betaler for alle fem boliger – inklusiv bidrag til det løbende vedligehold, græsslåning, hækkeklipning etc.. Ved at dele udgifter og omkostninger med andre kommer du således meget længere for pengene.

VI GØR DET ENKELT

Historisk set har ejere i tilsvarende MyHomes foreninger opnået en fin værdistigning ved at købe sig ind på projektet, hvor boligen typisk er steget i værdi, allerede når den tages i brug. MyHomes indretter boligerne omhyggeligt og kompromisløst med tanke på funktionalitet, lækkerhed og den helt rette stemning, som vil få dig til at slappe af og nyde din investering fra første minut.

Du kan se frem til at nyde din ferie uden forpligtelser, da MyHomes tager sig af alt det praktiske i forbindelse med boligerne samt har din ryg, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Se billeder af et tilsvarende MyHomes sommerhus i Hornbæk og fornem stemningen, du kan se frem til som ejer i MyHomes.

Drømmer du om et sommerhus i Hornbæk?

Læs mere om vores nyeste Comfort pulje Læs mere her