Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Book hele året

Hos MyHomes har vi udviklet et unikt bookingsystem som sørger for, at alle har en fair chance for at få de uger, de ønsker, og som sikrer, at boligerne ikke står unødigt tomme.

Infinity pool i Italien

Sådan fungerer Bookingsystemet

Bygget på grundprincippet om, at det skal være fair, intuitivt og overskueligt, har vi udarbejdet et unikt bookingsystem, som sikre let adgang til boligerne, når det passer dig. Tag med på rundtur i vores bookingsystem her.

image/svg+xml

Pointsystem, hvad er en uge værd?

Du og de andre 28 MyHomes familier modtager et personligt login til en brugerside hos MyHomes. Når du er logget ind, kan du finde information om alt, der vedrører dine 5 boliger og selvfølgelig foretage din online booking af boligerne.

Som MyHomes ejer modtager du hvert år 20 point, som du benytter til at booke dine boliger. Du kan altid se, hvor mange point du har brugt, og hvor mange du har tilbage til at booke dine boliger med, i bookingsystemet. ”Prisen” på en booking afhænger af sæson og af hvilken bolig, du ønsker at booke. Alle detaljer fremgår helt enkelt og tydeligt af bookingsystemet, som følger en simpel opdeling i fire niveauer:

MyHomes koncept pointtildeling

Systemet betyder, at det er enkelt at administrere, og samtidig er yderst brugervenligt. Du kan maksimalt booke 20 uger, hvis du vælger lavsæson og 5 uger, hvis du derimod udelukkende ønsker absolut Top-sæson. Pointene tildeles i fem omgange således, at alle har en fair chance for at få de uger, man har prioriteret.

Alle detaljer omhandlende frigivelse af point og regler for hvor langt frem i tiden du kan booke, fremgår af vores prospekter, som du kan finde under hver af foreningerne her.

Uger nok til at opfylde feriebehovet

Med udgangspunkt i flere tusinde bookinger kan vi konstatere, at det aldrig er et problem at få det antal uger, man gerne vil, og man kan næsten altid få opfyldt sine højeste prioriteter. Helt præcis svarer 93% af ejerne i MyHomes, at de har fået de uger, de gik efter. Så snart man deler med andre, er man logisk nok afhængig af andres ønsker, men der er et stort udvalg af uger at tage af, og for langt de fleste familier er ni uger i gennemsnit rigeligt til at opfylde det årlige feriebehov.

I tilfælde af at en anden familie har booket en bolig i en uge, som du ønsker, kan du til enhver tid skrive dig på ventelisten. Således vil du automatisk modtage en besked, hvis boligen skulle blive fri i den ønskede uge. Derved sikres et af vores grundprincipper om, at boligerne ikke står unødigt tomme.

Man kan sagtens booke flere uger i træk, og det er tilladt at forære uger væk, når du vil glæde venner og familie.

“Hør mere om bookingsystemet på vores informationsmøde

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld dig her