Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde
Mallorca azur blå hav både

Luksus ferieboliger på Mallorca

Gør Mallorca til dit hjem. MyHomes kan realisere din drøm om en feriebolig med pool på Mallorca samt fire andre luksus ferieboliger rundt om i Europa. 

Tilmeld dig informationsmøde 27. juni kl. 17.30

Perfekt lokation til en luksus feriebolig

Når vi i MyHomes håndplukker lokationer til vores foreninger, gøres det ud fra et indgående kendskab til den charme og rigdom, hver by og egn har at byde på. Mallorca er en af MyHomes’ lokationer, der netop byder på oplevelser hele året med alt fra udfordrende cykelture til afslapning på øens lækre strande. Mallorcas overskuelige størrelse gør det nemt at rejse rundt på øen. Fra hovedstaden Palma kan du nå stort set alle øens byer inden for en god time i bil, og alligevel vil du opleve, at omgivelserne omkring dig vil variere. Fra lange sandstrande i nord og syd, til storbyfølelsen i Palma og videre til smuk natur, små charmerende havnebyer og klippefyldte bugte med krystalklart vand på øens øst og vestkyst. Dermed er Mallorca en fantastisk lokation at eje en feriebolig. Læs mere om øen her.

MyHomes har for nyligt købt ferieboliger på Mallorca til to Comfort foreninger, som nu er under forvandling til luksus ferieboliger. Boligerne er henholdsvis beliggende ved den hyggelige havneby Port d’Andratx og på den lille halvø La Mola. Du kan læse om de to boliger nedenunder, som bliver MyHomes’ første luksus ferieboliger på Mallorca.

Skøn feriebolig med en betagende udsigt og pool

Ferieboligen nær Port d’Andratx befinder sig ca. 25 minutters gang fra havnebyen og ca. 35 minutters kørsel fra Palma. Byen, hvor boligen er beliggende, lever året rundt, og den er omkranset af smuk natur. Ferieboligen er en lejlighed som indgår i en velholdt bebyggelse fra 2008 og rummer i alt 10 lejligheder, der deler en fælles pool. Derudover har alle lejligheder i bebyggelsen en privat parkeringsplads i kælderen, og bygningen har elevator. Selve boligen er på 80 m2 med 2 soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf det ene er en suite. Fra begge soveværelser er der udgang til boligens 70 m2 store solrige terrasse med en flot udsigt over bugten og til nationalparken/øen Dragonera.

Ferieboligen er grundlæggende i fin stand, men den trænger til en opdatering. Derfor skal vi give boligen en fornyelse, så den får et helt nyt udtryk indvendigt og på terrassen. Vi forestiller os, at ejerfamilierne kommer til at leve på terrassen, og derfor vil vi gøre den både hyggelig med de rigtige møbler og funktionel med etablering af udekøkken. Indvendigt skal boligen være mere sammenhængende ved, at vi vælter nogle vægge og åbner mellem køkken, entré og stue. Dertil vil vi også give boligen mere karakter ved at tilsætte farver og tekstur til rummene.

Denne skønne bolig er ikke den eneste, som ejerne i denne forening kan glæde sig til at tage i brug. De kan nemlig også se frem til at nyde deres luksus ferieboliger i Piemonte, Villefranche, Megève og Rom.

Autentisk luksus feriebolig fyldt med charme og pool

Den autentiske feriebolig befinder sig i den hyggelige og intime havneby, Port d’Andratx. Ferieboligens beliggenhed er dermed dejlig central, da den er placeret langt nok oppe ad skrænten til at få en smuk udsigt, men ikke længere oppe end, at ejerne til fods kan bevæge sig ned til byen, havnen eller den lille badebugt Cala Fonoll. Udover en skøn beliggenhed er ferieboligen en del af en velholdt, charmerende og autentisk bebyggelse med blot 10 boliger, der deles om en fælles pool. Bebyggelsen findes for enden af en blind vej med en aflukket gate, så ejerne kan trække sig tilbage i rolige omgivelser.

Bebyggelsens autentiske stil går igen indenfor i lejligheden med karakteristiske terracotta-gulve, pudses hvide vægge, indbyggede hylder, runde former og rustikke mørke træbjælker i loftet. Denne stil er typisk for området og betegnes “Otzoup style”. Den 119 m2 store lejlighed ligger i stueplan har 3 soveværelser og hele 3 badeværelser, hvoraf to er en suite. Dermed vil ejerne nemt og komfortabelt kunne være seks personer, uden at skulle have nogle sovende i stuen. Derudover har lejligheden en stor delvist overdækket terrasse på 35 m2 med et udekøkken, som vi håber at kunne bevare. Fra terrassen er der en låge med direkte adgang til bebyggelsens fælles pool.

Ferieboligens detaljer er så fine, at den blot har brug for en mindre opdatering og ny indretning for at blive en MyHomes luksus feriebolig.

Udover denne charmerende bolig på Mallorca, har ejerne i denne forening en luksus feriebolig i Barcelona og Megève, samt kan de se frem til to andre luksus ferieboliger i Piemonte og Villefranche.

MyHomes koncept

Som medejer i en MyHomes forening kan du få tilsvarende luksus ferieboliger på Mallorca samt fire andre ferieboliger. MyHomes har nemlig gjort det muligt at blive medejer af luksus ferieboliger på fem top lokationer i Europa. Vi vælger de bedste beliggenheder og sørger for at skabe skønne hjem. Kompromisløst og gennemført. Vi tilbyder foreninger til enhver pengepung og familiestørrelse. Og det hele styres gennem vores unikke bookingsystem, således alle ejere har en fair chance for at få de uger, de ønsker, og som sikrer, at boligerne ikke står unødigt tomme.

“Vil du også have en luksus feriebolig på Mallorca samt fire andre boliger i Europa?”

Finn Christensen, administrerende direktør & stifter Se vores puljer til salg