Hør mere om MyHomes

Deltag på vores online informationsmøde d. 2. marts

Tilmeld dig informationsmøde
Mallorca, Spanien
Mallorca landskab natur boliger hav både

Forestil dig at bo på Mallorca

Spaniens største ø er et besøg værd året rundt og byder på alt fra udfordrende cykelture til afslapning på øens lækre strande.

Deltag på vores informationsmøde

Balearernes perle

Mallorca er en velkendt ferieklassiker blandt både danske og europæiske turister – og ikke uden grund. Spaniens største ø byder nemlig på noget for en hver smag. Uanset om du er til storby og shopping, strand og sol eller aktiv ferie vil du uden tvivl føle dig veltilpas på Mallorca.

Selvom Mallorca er fantastisk om sommeren og mange nok forbinder øen med sommerferie, er den særligt populær blandt cykel-, golf-, og vandreentusiaster i lavsæsonen, hvor forholdende for disse sportsgrene er helt optimale grundet de mildere temperaturer. Mallorcas overskuelige størrelse gør det nemt at rejse rundt på øen. Fra hovedstaden Palma kan du nå stort set alle øens byer indenfor en god time i bil og alligevel vil du opleve, at omgivelserne omkring dig vil variere lige fra lange sandstrande i nord og syd, til storbyfølelsen i Palma og videre til smuk natur, små charmerende havnebyer og klippefyldte bugte med krystalklart vand på øens øst og vestkyst.

Sidst men ikke mindst er maden på Mallorca et vigtigt højdepunkt. Det Mallorcinske køkken er inspireret af mange forskellige lande og kulturer, men tager særligt udgangspunkt i den Spanske og Catalanske madkultur. Her kan du både nyde klassikere som paella og gazpacho, og smage på Mallorcinske specialiteter som Mallorquin og Sobrasada (lokalt fremstillet ost og pølse).

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo på Mallorca?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
mallorca spanien kort

Mallorca byder på

Smuk varieret natur

Klippefyldte bugte med krystalklart vand

Kilometerlange sandstrande

Hyggelige havnebyer

Et væld af golfbaner

Udfordrende cykelruter

“Ønsker du også at kunne føle dig hjemme på Mallorca?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes