Hør mere om MyHomes

Kom med indenfor i et helt nyt MyHomes-hjem i Alperne

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketingkoordinator
Megeve stue defranske alper rejsedestination skiferie skuihytte frankrig sofa udsigt til bjergene

Comfort foreningen MH08 har nu taget deres anden europæiske MyHomes-bolig i brug. Foreningens nyeste hjem er beliggende i bjergtagende omgivelser i Megève. Der er tale om en skøn chalet-lejlighed på 2. sal, som på under 6 måneder er omdannet til et hjem med 2 soveværelser, 2 badeværelser og et funktionelt køkken alrum.

Foruden chalet-lejligheden i Alperne er deres charmerende storbylejlighed i Barcelona også i drift, og flere familier har allerede nydt glæden af at have hjemmebase i den spændende by. Derudover ejer MH08 Comfort en udsigtslejlighed i Villefranche, en landejendom i Piemonte og en stor lejlighed på Mallorca, som ejerne kan se frem til at tage i brug som de næste boliger.

EN ÆGTE DRØMMEBELIGGENHED

Den nyindrettede alpelejlighed  er beliggende i det eksklusive område Mont d’Arbois. Ejendommen er både nabo til en golfbane og har ski in/ski out, hvilket er en sjældenhed i Megève. Liftene er i drift sommer som vinter, hvilket giver nem adgang til vandreture i de naturskønne bjerge, hvor der er anlagt masser af ruter.

Megève centrum er kun en kort køretur fra boligen, og hvis ejerne ønsker at besøge den hyggelig bjergby til fods, er det muligt via en smuk sti.

megeve natur bjerge frodig
Stue vitrineskab møbler indretning franske hyggelig hjem bolig feriebolig
soveværelse med udsigt til bjergene

SÅDAN SKABER VI ET HJEM I DE FRANSKE ALPER

Det omkringliggende miljø har i kombination med nordisk stil været inspirationskilde til hjemmets indretning. Særligt benytter vi os af “modern mountain style”, hvor det gennemgående materiale er genbrugstræ, hvorved vi bringer naturen med ind i boligen. Den nordiske stil afspejles i de jordnære farver og interiørvalg, f.eks. den store Bell-lampe over spisebordet. Til sidst har vi, som altid, tilføjet MyHomes touch med alle de fornødenheder og hjemlig hygge, der gør, at ejerne kan ankomme til deres boliger og føle sig hjemme fra første sekund.

Se alle billederne fra boligen her: FOTOBOG

Vil du også eje en bolig i Megève og fire andre udsøgte lokationer?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Læs mere om MH12 Comfort