Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

MyHomes-ejere mødes og stifter ny forening

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
MyHomes stifter ny forening

Søndag den 2. oktober blev den nye forening MH12 Comfort stiftet. Ved den stiftende generalforsamling mødtes de 12 ejerfamilier for første gang og skålede på, at de nu i fællesskab bliver ejere af fem skønne boliger i Piemonte, Côte d’Azur, Megève, Marbella og Rom.

På generalforsamlingen, som blev afholdt i smukke omgivelser hos Dansk Arkitektur Center, blev MH12 Comfort officielt stiftet. MyHomes’ direktør, Finn Christensen, tog ejerne gennem de formaliteter, der hører til en sådan begivenhed, og foreningens ejerudvalg blev etableret ved hjælp af afstemning blandt ejerne.

EJERUDVALGET ER MYHOMES’ VIGTIGE SPARRINGSPARTNER

MyHomes planlægger, beslutter og håndterer boligfund, renovering, indretning og detaljer. Ejerudvalget vil altid blive taget med på råd, når der skal træffes større beslutninger, og især i etableringsfasen er Ejerudvalget sparringspartner for MyHomes.

Det er en fornøjelse, hver gang vi stifter en ny forening og lærer de nye MyHomes-ejere bedre at kende. Også denne gang var der en forventningsfuld og positiv stemning på den stiftende generalforsamling, og vi er overbeviste om, at det bliver en velfungerende forening med et kompetent og engageret ejerudvalg, siger Finn Christensen.

EJERNE LÆRER HINANDEN AT KENDE

På mødet præsenterede alle 12 ejerfamilier sig for hinanden. Der er stor spredning på, hvor i landet ejerne er bosat. Således er både Fyn, Jylland og Sjælland repræsenteret i den nye forening – ja, der er sågar en familie fra Færøerne. Diversiteten er også repræsenteret i familiernes arbejds- og rejsemønster. Nogle har mulighed for at holde 6 ugers ferie om året, andre er friere stillet og kan rejse meget mere, og andre køber sig ind i MyHomes for at få nemmere adgang til at holde ferie. Som en af de nye ejere, Tine Sølvberg Hybel, udtalte til den stiftende generalforsamling:

“Vi har brug for nogle steder at tage hen, hvor vi kan slappe af og nyde tid sammen – også med vores store børn. Som selvstændig kan det være svært at afsætte tid til at holde ferie, det bliver ofte kun til to uger om året. Det skal der laves om på. Derfor har vi købt os ind i MyHomes”.

Tine Sølvberg Hybel

GLÆDEN ER STOR OG SPÆNDINGEN LIGE SÅ

Det er tydeligt at mærke, at selvom ejerne ikke kender hinanden i forvejen, og kommer med forskellig baggrund, så har de det til fælles, at de glæder sig til at blive ejere af fem unikke boliger sammen med de øvrige ejere. Ejerne får som sådan ikke så meget med hinanden at gøre, fordi boligerne administreres af MyHomes, der tager sig af alt det praktiske. MEN som ejer i et delekoncept oplever de fleste en fællesskabsfølelse og spænding ved at bygge noget op sammen, med hjælp fra MyHomes selvfølgelig.

STARTSKUDDET PÅ REJSEN

Når en forening er stiftet med de første 12 ejere, går arbejdet i gang med at finde de første to boliger. MyHomes’ udviklingschef, Rikke Skouboe, står i spidsen for scoutingen af boligerne, og hun er ekspert i at finde de uslebne diamanter til foreningerne. Sideløbende med det, er vi i proces med at finde ejerne til Fase 2, så foreningen kan blive fuldtegnet og dermed opnå ejerskab af fem fantastiske europæiske hjem.

Sådan bliver du ejer af MH12 Comfort

Finn Christensen, adm. direktør og stifter Læs mere om MH12 Comfort