Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

MyHomes i medierne

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Avis på tastatur

Nyheden om vores nye bestyrelse og Jeff Gravenhorst som bestyrelsesformand for MyHomes har fået plads i medierne, og i ugens løb har der været indlæg og artikler i for eksempel Børsen og på FINANS.dk, EJENDOMSWATCH.dk og KAPITALWATCH.dk baseret på vores pressemeddelelse.

FINANS.dk kan man blandt andet læse følgende om MyHomes og den nye bestyrelsesformand:

“Jeff Gravenhorst, tidligere direktør i ISS, kaster sig ud i et helt nyt eventyr – nemlig fællesejede ferieboliger”.

Finansmediet skriver endvidere:

“Konceptet med at købe ferieboliger til deling er ikke nyt, men det er til gengæld noget, som har vundet indpas hos danskerne i løbet af det seneste år. Én af de virksomheder, der formidler ferieboliger til fælleskøb, er MyHomes – og her har man netop fået den tidligere ISS-topchef Jeff Gravenhorst med på holdet”.

EJENDOMSWATCH.dk bringer også nyheden om, at den tidligere ISS-topchef er ny bestyrelsesformand for ferieboligkonceptet MyHomes:

“Jeff Gravenhorst, tidligere koncernchef i ISS, bliver ny bestyrelsesformand i MyHomes, som er en nyere dansk virksomhed, der specialiserer sig i deleøkonomi inden for ferieboliger i Europa”.

Artiklen citerer endvidere Jeff Gravenhorsts udtalelse om, hvorfor han ønsker at engagere sig i MyHomes:

“MyHomes er på en imponerende rejse, hvor det bl.a. handler om at have fuldt fokus på service og relationer. Jeg har mange års erfaring med virksomhedsdrift og skalering i servicebranchen, og der hvor MyHomes står nu, handler det bl.a. om på det strategiske plan at tage de rigtige beslutninger i løbet af vækstrejsen”.

“Læs mere om MyHomes’ nye bestyrelse i vores tidligere nyhed”

Lene Pind, kommunikationschef Læs nyheden