Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Ny betagende Premium bolig på Mallorca

Lene Pind, Kommunikationschef
image/svg+xml

En ny bolig på Mallorca er netop blevet færdig, og ejerne i en af vores Premium foreninger kan se frem til at nyde det behagelige sydlandske øliv fra deres nye hjem på Mallorca. Den pragtfulde lejlighed er beliggende i første række til vandet i Port D’Andratx og har den mest fantastiske panoramaudsigt over indsejlingen til bugten.

LEJLIGHEDEN, DU KUN KAN ELSKE

Boligen på 120 m2 er i to etager og ligger i første række til vandet, som er det første man ser igennem stuens store vinduespartier, når man træder ind ad døren

Der er en stor altan på hvert plan på samlet omkring 40 m2, som er indrettet med loungemøbler, spiseplads og solsenge. Altanerne er sydvendte og har masser af sol, men lige så vigtigt på de kanter, også mulighed for skygge, da en del af altanerne er overdækkede. På altanerne er man helt privat. Der er ingen indkig fra nabolejligheder, og det giver en helt særlig følelse at være så tæt på havet. En følelse som at befinde sig på et skib – højt hævet over vandet, hvor du kan indånde den friske havluft.

Lejligheden er blevet totalrenoveret med moderne løsninger og lækre materialer, der giver boligen det helt særlige MyHomes præg og følelsen af at være hjemme. Stemningen er afslappet, og indretningen er afstemt med de smukke omgivelser ved kysten. Man kan ikke undgå at blive forelsket i denne perle af en bolig, hvor ejerne kan lade roen sænke sig.

Alt, hvad hjertet begærer

Port D’Andratx er et af de mest eftertragtede og eksklusive områder på Mallorca og ligger på den sydvestlige del af øen. Området er særligt kendetegnet ved rustikke klippekyster og flot natur. Denne lejlighed ligger i bebyggelsen ”Las Cascadas” på den nordlige side af bugten i rolige omgivelser på klipperne ned til havet.  Ejendommen, hvori boligen er beliggende, er flot og vedligeholdt med en stor fælles pool og charmerende have, der er trukket lidt tilbage.

Se billeder af den skønne bolig på Mallorca herunder.

“Ønsker du også at eje fem Premium boliger?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter MH14 PREMIUM