Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Sneak peek på ny Comfort bolig i Rom

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
rå murværk feriebolig rom

I denne måned har vi indrettet og tilføjet det særlige MyHomes touch til vores første bolig i Rom til en af vores Comfort foreninger, og du får her et sneak peek på det færdige resultat, som de første ejere har fornøjelsen af at opleve til januar. Boligen, der er beliggende i den nordøstlige del af Centro Storic, indenfor den gamle bymur, har gennemgået en totalrenovering, hvor vi har ændret på planløsningen og fremhævet originale detaljer.

HØJT TIL LOFTET I RUSTIKKE OMGIVELSER

Boligen er en lejlighed på hele 130m2 og rummer i dag efter renovering to store soveværelser, mod gården, og to badeværelser, hvor det ene badeværelse er en suite til et af soveværelserne. Dertil et der et skønt køkken-alrum med spiseafdeling, hvorfra man kan kigge ud på gadens bygninger i brændte farver, og en hyggelig lille stue. Lejligheden har, meget unikt for Rom, egen balkon, og til ejendommen hører en fælles tagterrasse med udsigt, så langt øjet rækker.

En af de helt store forandringer lejligheden har gennemgået, og som virkelig har givet den kant og charme, er eksponeringen af de gamle buede lofter, der lå skjult bag sænkede lofter. Det har givet en loftshøjde på intet mindre end 3,5 meter, hvilket er helt fantastisk for rumfølelsen.

Du kan se et udsnit af lejligheden her.

 

“Du kan også blive ejer af en bolig i Rom

Lene Pind, kommunikationschef Hent prospekt på MH12 Comfort og læs mere