Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Ny charmerende Comfort bolig i Villefranche-sur-Mer

Caroline Brink Rasmussen
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
villefranche-sur-mer ocean view terrace lounge area

Vi har leveret endnu en skøn bolig med en fantastisk udsigt i Villefranche-sur-Mer til en af vores Comfort foreninger. Dermed har foreningen taget to ud af sine fem boliger i brug. Foruden den skønne bolig i Villefranche-sur-Mer, har foreningen ligeledes en dejlig lejlighed på Mallorca, som du kan læse om her, og dertil kan ejerne glæde sig til tre boliger i henholdsvis Rom, Piemonte og Megève.

Den nyrenoverede bolig er beliggende i rolige, frodige omgivelser tæt på strand og by med en dejligt udsigt over Villefranche-bugten. Herligheden er bestående af et køkken i åben forbindelse med stuen, to soveværelser samt to badeværelse, hvoraf det ene er en suite. Fra boligens stue og det ene soveværelse kan ejerne tilgå deres terrasse, hvor der både er et loungeområde og et spiseområde. Således er der lagt op til mange hyggelige stunder på terrassen med udsigt over Middelhavet.

HYGGELIG BOLIG FYLDT MED SYDFRANSK CHARME 

MyHomes’ boligerne indrettes med dansk design tæt koblet med den lokale stil, således sørger vi for luksusboliger, hvor følelsen af at komme hjem krydres med begejstringen over kulturen og charmen, som kendetegner lokationerne.

Når man bevæger sig rundt i de sydfranske byer, lægger man mærke til bygningernes fine charmerende farver. I Villefranche-sur-Mer er vores indretning inspireret af de klassiske douce- og okkerfarver, som er en del af den sydfranske charme. I den skønne bolig har vi benyttet en grøn douce farve blandt andet i køkkenet, hvor fliserne og køkkenuret bærer den fine nuance.

Udover den grønne douce farve, er boligen ligeledes indrettet med okkerfarver på en rolig og afbalanceret måde. Den orange farve kommer til sin ret på både døre, dørkamme, badeværelser og det ene soveværelse, hvor den er kombineret med blå, grønne og lyserøde nuancer samt print, som giver rummet masser af charme og sydfransk stemning.

DET SÆRLIGE MYHOMES TOUCH

Alle de boliger, vi forvandler til hjem for vores ejerfamilier, får tilført det særlige MyHomes touch, som betyder, at ejerne kan føle sig hjemme med det samme, når de ankommer til boligerne. Der er alt fra batterier i skufferne, krydderier på hylden og drikkevarer på køl. Badekåber hænger klar, og badeværelset venter med lækre produkter til krop og hår.

“Ønsker du også en skøn bolig på Côte d’Azur?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne puljer