Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Nye visualiseringer af italiensk drømmehus

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator

Det kan være svært at forestille sig, hvordan drømmehuset kommer til at se ud, når du bliver præsenteret for et nedslidt gammelt hus beliggende i det norditalienske vinlandskab. Vi har derfor som noget helt nyt fået udarbejdet visualiseringer af det hus, du kan blive ejer af i MH14 Premium. Her fornemmer du boligens stil og stemning, som du kan glæde dig til at nyde og opleve som medejer.

Drømmehuset kommer til live

Som det fremgår af visualiseringerne, bliver det nye hus bygget i en stil, der kombinerer traditionel charme med moderne komfort. Husets facader bygges således af gamle mursten med autentiske mosaikdetaljer og enkelte pudsede overflader, hvilket skaber en tidløs skønhed. Endvidere er der fokuseret på store åbninger fra stue og køkken mod pool- og terrasseområdet, hvilket skaber nemme muligheder for at nyde livet ude som inde. Visualiseringerne fremhæver husets naturskønne beliggenhed, der indfanger følelsen af idyl og ro, som kun Piemonte kan tilbyde.

Huset inkluderer en stor pool med udsigt så langt øjet rækker, en charmerende overdækket portico, 4 soveværelser og 3 badeværelser.

Herunder kan du se de nye visualiseringer samt lidt billeder af huse i samme stil og udtryk, som vi har leveret til andre foreninger  Er du nysgerrig efter flere detaljer ved boligen til MH14 Premium, kan du læse om planerne for projektet her.

Venligst vend mobilen for at se billederne korrekt.

Canelli går lige i hjertet

Grunden, hvorpå huset skal opføres, ligger få kilometer nord for vinbyen Canelli, som er et ubetinget sweet spot i Piemonte. Det mener ikke kun vi, men også vores lokale entreprenør Alfonso, der ligeledes holder meget af netop dette område.

“Canelli er præget af de mange vinmarker, hvilket gør det til et mekka for lækre vine – især hvide og mousserende. Byens gamle del er charmerende med autentiske huse og hyggelige restauranter. Den gamle bydel ligger mellem Canellis centrum og ‘slottet på toppen’, ejet af familien Gancia, som også ejer et af Italiens største vinfirmaer.

Der er mange restauranter i byen og i de omkringliggende byer. For eksempel kan man finde en Michelin-stjerne restaurant i Santo Stefano Belbo. Canelli huser også en af verdens største vinkældre med mousserende vine – Contratto. Med 13 km underjordiske gange kaldes den Vinens Katedral på grund af sin imponerende konstruktion. Det er en unik oplevelse for både børn og voksne.

Når man går eller cykler fra huset til byen, er distancen kort. Huset har den bedste placering i området, beliggende på en lille bakke omgivet af velplejede vinmarker og vingårde. Adgangen til huset sker via en privat vej, hvilket giver en ekstra følelse af eksklusivitet.”

Vil du høre mere om MH14 Premium?

Tilmeld dig vores næste online infomøde