Hør mere om MyHomes

Nybygget sommerhus i Hornbæk

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef

Roligt beliggende i Hornbæk, i det attraktive sommerhusområde Horneby, har vi fundet en stor naturgrund, hvor vi bygger et nyt sommerhus, som vi forventer, du allerede næste sommer kan tage i brug. Vi har for nylig fundet grunden til MH16 Comfort+, hvor der endnu er ledige andele til salg i Fase 2. Udover at eje et sommerhus i Hornbæk, kan du i MH16 Comfort+ se frem til at eje en bolig i Piemonte, Barcelona og på Mallorca samt Côte d’Azur.

Tæt på havn og by

Grunden er centralt beliggende i vores foretrukne område, blot en spadseretur fra den hyggelige havneby fyldt med lokale caféer, restauranter og den kilometerlange hvide sandstrand, som Hornbæk er kendt og elsket for.

Nordsjælland byder på den smukkeste natur, som indbyder til cykelture eller udflugter, hvor man også kan besøge nogle af de mange gårdbutikker. Er man golfspiller, kan man tilbringe mange timer på de forskellige golfbaner, der ligger i området.

Nybygget sommerhus

På grunden ligger et forfaldent hus, der skal rives ned og erstattes af et nybygget, moderne sommerhus.

Sommerhuset, vi vil bygge, er ikke endeligt defineret, men vi har netop bygget et lækkert hus i Hornbæk til MH10 Comfort+, som ejerne flyttede ind her i sommer og nyder i fulde drag. Det nye hus bliver opført i samme stil og stemning som sommerhuset, I kan se billeder af nedenfor.

Som ejer i MH16 Comfort+ får du et hus på omkring 100 m2 med 3 soveværelser, 2 badeværelser, en lille hems og selvfølgelig et lækkert køkken i åben forbindelse med stue. Vi prioriterer et godt overdækket udeområde med en stor terrasse og store vinduespartier og døre, der lukker haven og alt det grønne ind i stuen.

Selve grunden er på ca. 1000 m2, og den ligger rigtigt i forhold til solen, så der er masser af sol hele dagen. Lige nu er grunden vokset til, og der ligger derfor et oprydningsarbejde foran os, men der er fint lukket af mod naboer, og der bliver en skøn have med plads til masser af aktiviteter.

Ønsker du også et sommerhus i Hornbæk samt fire andre luksusboliger?

Klik herunder og læs mere – eller kontakt Poul Piester på ☎️ +45 53 78 00 37 📧 ppi@myhomes.dk Læs mere om Mh16 Comfort+