Hør mere om MyHomes

Premium villa på den spanske solkyst

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketing- & kommunikationskoordinator
image/svg+xml

Vi er stolte over at kunne byde velkommen indenfor i den nyeste Premium bolig; En pragtvilla med egen pool ved Marbella på den spanske solkyst. Det er familierne i MH02 Premium, der ejer boligen, og tilsvarende boliger i Piemonte, Villefranche, Megève og Barcelona. Læs her om villaen, der fremadrettet danner rammen om utallige gode stunder og minder for ejerfamilierne.

PLADS TIL DE STORE ARMBEVÆGELSER
Villaen, der er fra 2009, er på 248m2 og har fire rumlige soveværelser, hvert med et suite badeværelse. Der er derfor god plads til at invitere både familie og venner på ferie i Sydspanien. Til villaen hører en 114m2 stor terrasse med tilhørende pool, hvorfra der er udsigt til den lokale golfbane, Atalaya Hills, som har Middelhavet i baggrunden.

ALT HVAD HJERTET BEGÆRER
Der er, som altid, kælet for detaljerne i boligen, og den er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder, så ejerfamilierne har alt lige ved hånden. I denne Premium villa er der en 170m2 underetage, hvor ejerne blandt andet har bordtennis, brætspil og PlayStation til de sjældne regnvejrsdage. Derudover er der sørget for cykler og fitness udstyr til de aktive.

Marbella villa køkkenalrum terrasse Andtradition Alton & Heim
Marbella villa køkkenalrum terrasse Andtradition Alton & Heim

KILDEN TIL INSPIRATION
Til indretningen af boligen er der hentet inspirationen fra de omkringliggende omgivelser, den nordiske stil og de hjemlige detaljer. Der er brugt varme sand- og jordfarver, som bringer lokal miljøet indenfor og skaber en blød kontrast til de grålige, eksklusive toner, der indrammer køkkenet og hvert soveværelser. De brunlige nuancer er særligt fremtrædende i stuen i form af det håndlavede spisebord, de lyse spisebordsstole i skandinavisk design og ikke mindst den store velour sofa. Og den nordiske stil kommer til udtryk gennem de rene linjer, det lækre materialevalg og de unikke detaljer, som går igen i hele boligen.

DET SIDSTE TOUCH
Som altid tilføjes boligen et MyHomes touch, som er det sidste der gøres, inden nøglen videregives til ejerne. Her bliver skuffer og skabe fyldt med nødvendigheder, som f.eks. krydderier, service, diverse håndklæder, shampoo og meget mere, så ejerfamilierne kan slå fødderne op og nyde ferien i fulde drag fra første minut.

Se billeder af boligen herunder og i vores fotobog. Klik her for at se fotobogen. 

“Ønsker du at blive ejer af en bolig i samme kaliber, kan du blive en del af foreningen Quantus

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Læs mere om Quantus