Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Quantus, golfspillerens El Dorado

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
Finn Christensen, adm. direktør & stifter
Golf Marbella

Udover at byde på et væld af ferieformer med kultur, natur, gastronomi og shopping, giver lokationerne i Quantus også adgang til eksklusivt golfspil. Vi har samlet nogle af de golfbaner, som du ikke må gå glip af, når du besøger din bolig i Piemonte, Marbella, Villefrance-sur-Mer og Megève.

PIEMONTE

I Piemonte, der er Italiens næststørste region og ligger i den nordvestlige del af landet, bliver du ejer af en klassisk stenvilla med pool. Piemonte betyder ’ved foden af bjergene’ og med sin smukke beliggenhed tæt på Alperne, er det meget passende.

Piemonte er med sine mange attraktive og udfordrende baner blevet en populære golfdestination i Italien. Golfbanerne er kendt for sine fantastiske omgivelser med udsigt over vinmarker, Alperne og smukke søer. Der er over 40 golfbaner i Piemonte-regionen, alle indenfor køreafstand af din bolig, så du har derfor rig mulighed for afveksling.

Golfklubben, Castelconturbia, er en af de 44 golfdestinationer i Piemonte. Castelconturbia er en historisk klub med kongelig oprindelse, da den blev bygget på resterne af Conturbier Golfklub, hvor den kongelige Savoyen familie engang spillede. Den moderne 27-hullers golfbane har et areal på over en million kvadratmeter, samt et pragtfuldt landskab med bjerge i baggrunden. Golfbanerne er blevet rangeret blandt de 10 bedste i Europa, og i 2003 blev den tildelt førstepladsen. Castelconturbia har i 1991 og 1998 desuden været destinationen for Italian Open.

MARBELLA

I Marbella, der ligger i den sydspanske region, Andalusien, får du en luksusvilla med pool. Regionen er den største og sydligste i Spanien, som er kendt og elsket for sit fantastiske klima med mere end 2.900 soltimer årligt. Dette gør klimaet ideelt for mange store golfoplevelser året rundt. Spil på de flere end 15 verdenskendte golfbaner, eller de mange andre lækre baner i området. En af Europas bedste golfbaner er Real Club Valderrama, som ligger kun 45 minutters kørsel fra Marbella.

Real Club Valderrama har to golfbaner med 18 huller. Fairwayen er blevet beskrevet, af top golf-proffer, som de bedste i Europa – hvis ikke i verden. Golfbanerne er designet til at fremkalde præcision for hvert skud, og er derfor ikke for nybegyndere. Banen blev designet i 1974 af den store golfarkitekt, Robert Trent Jones, og blev oprindeligt kendt som Sotogrande New. Navnet blev dog ændret i 1981 til Las Aves, og siden da til Valderrama, efter den gamle ejendom som jorden ligger på.

VILLEFRANCHE-SUR-MER 

I Villefranche får du en skøn lejlighed med udsigt til Middelhavet. Villefranche-sur-Mer ligger i den franske region, Côte d’Azur, som er en helt særlig golfdestination, fordi der er stor variation i golfbanernes terræn. Côte d’Azur er desuden den franske region, der har allerflest solskinstimer, hvilket naturligvis er helt perfekt, hvis man er golfspiller. 

Der er mange typer golfbaner i regionen. Golfbaner der strækker sig over regionens skrænter og bjerge, golfbaner der ligger midt ude på landet med en fantastisk udsigt over området, golfbaner der ligger helt ud til kysten og endda golfbaner, der ligger midt inde i de større byer. Hver golfbane er designet til at matche dens terræn. Golfbaner med åbne landskaber egner sig til nybegynderen eller den letøvede golfspiller, mens de mere teknisk udfordrende baner på ujævn grund henvender sig til den erfarne golfspiller. Der er i sandhed noget for alle.

Middelhavsområdet byder endda på to ud af Frankrigs fem ældste golfbaner, der er tale om Cannes Mandelieu, der blev etableret i 1891, og Valescure, der blev etableret i 1895. Derudover finder du Terre Blanche Hotel Spa Golf Club, der er en af verdens mest prestigefyldte destinationer for golfelskere. Golfbanerne er præget af arkitektens tanker om at udnytte de eksisterende omrids og naturlige træk. Arkitektens varemærke er de takkede bunkers på de to 18-hullers baner, Le Château og Le Riou. Dette golfparadis ligger godt en times kørsel fra Villefranche.

MEGÈVE 

Megève er endnu en fantastisk lokation, hvor du, som ejer i MH06 Quantus, får en luksuslejlighed i alperne. Megève ligger i Auvergne-Rhône-Alpes-regionen i det sydøstlige Frankrig. Om vinteren er Megève et populært skisportssted, men faktisk er sommersæsonen endnu større. Byen ligger i godt 1.000 meters højde, hvilket indebærer et forholdsvist stabilt klima i sommerhalvåret, og der er en fantastisk natur, som indbyder til en masse udendørsaktiviteter – heriblandt golf.

Megève har 17 golfklubber med baner, der strækker sig over bjerglandskabet. Golfklubben, Chamonix, bliver beskrevet som en sjælden perle, der befinder sig i midten af verdens bjergbestigning. Dette er ikke uden grund, da golfbanen ligger tæt på Mont Blanc, som er Europas højeste bjerg. Klubbens 18-hullede golfbane giver en naturskøn udsigt over de omkringliggende bjerge, der indrammer golfbanen. Turen til Golf Club Chamonix tager kun 40 minutter i bil fra Megève.

Som ejer i MH06 Quantus får du altså adgang til alle disse golfdestinationer, som er et sandt El Dorado for enhver golfentusiast.

Er du blevet nysgerrig på Quantus?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Læs mere om Quantus