Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Sommerhusidyl i Hornbæk

Caroline Brink marketingkoordinator
Caroline Brink Rasmussen, Marketingkoordinator
image/svg+xml

HAV OG HYGGE I HORNBÆK

Den nordsjællandske badeby, Hornbæk, bærer titlen som et af Danmarks ældste sommerhusområder. Her er der en helt særlig stemning, der tiltrækker familier fra hele landet, men efterhånden også er blevet kendt som en mondæn nordisk perle i udlandet. Det er en charmerende by, som blandt andet byder på sommerhusidyl, badeliv samt hyggelige caféer og restauranter, hvor der især i sommerhalvåret summer af liv og glade dage.

MODERNE OG CHARMERENDE SOMMERHUS I BADEBYEN

I den hyggelige badeby på en naturskøn grund, er en af de nyeste MyHomes boliger beliggende. Det er et nybygget og helt igennem moderne sommerhus med elementer af klassiske sommerhusindretningstræk, som skaber de ideelle og hyggelige ferierammer for MyHomes ejerne. Boligen er på cirka 110 m2 fordelt på et køkkenalrum i åben forbindelse med stue, en hems, tre soveværelser og to badeværelser, hvor af det ene er en suite. Dertil er der en stor terrasse på cirka 100 m2 med to overdækkede arealer samt en udebruser.

Hyggekrog i sommerhuset
Hyggekrog i sommerhuset

Et af sommerhusets klassiske elementer er hyggekrogen, som har fine pastelfarver, mønstrede puder og et stemningsfuldt maleri. Dertil har den også et funktionelt formål, idet der under sædet er lavet opbevaringsplads. Dermed er den fine hyggekrog et godt eksempel på MyHomes’ indretningsfilosofi, som er, at vi skaber hjem til ejerne med udgangspunkt i funktionalitet, lækkerhed og overraskende detaljer.

Pastelfarverne er også at finde i boligens tre skønne soveværelse, som har fået hver sin fine sommerlige nuance i henholdsvis gul, lyserød og blå. Indretningsarkitekterne har dermed benyttet sig af en bred, men sammenhængene farvepalette, som smukt komplimenterer sommerhusstemningen. Dertil bidrager foreningen af ude og inde miljøet til den hyggelige stemning, idet der er rig mulighed for at nyde den naturskønne grund gennem køkkenets og stuens store vinduespartier.

Sommerhusets blå soveværelse
Sommerhusets blå soveværelse
I har skabt et sommerhus, som er moderne og alligevel sommerhusagtig. Der er så mange detaljer, at jeg blev helt rørt, da jeg gik på opdagelse i huset
Ejer af sommerhuset

“Ønsker du også et charmerende sommerhus i Hornbæk?”

Millie Cramer, salgsrådgiver, tlf.: +45 29 90 37 00, mail: mcr@myhomes.dk Bliv klogere på MH16 Comfort+