Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Stil og stemning i “arkitektens hus”

Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator

Vi har tidligere skrevet om den store forvandling, der ligger bag denne charmerende bolig beliggende i det smukke Piemonte. I den første artikel om huset var vi “fluen på væggen” de sidste dage op til indflytning, og i den anden artikel havde vi interviewet arkitekten bag projektet. Denne gang fortæller vi om indretningen af den 100 år gamle gård, der nu er blevet et hjem for ejerne i MH08 Comfort. Læs mere om boligen og se billeder at det færdige udtryk.

INDRETTET TIL AT LEVE UDE

Som billedet ovenover illustrerer, er grunden placeret højt i Piemontes bakkede terræn, hvilket giver det smukkeste udsyn til Canelli-by og bjergene i baggrunden. Ejerne ankommer til boligen ad en flot allé med privat port for enden, der åbner op til hjertet af haven. Rundt om huset er et fantastisk udemiljø opført med pool, udebruser, overdækket terrasse, udekøkken og petanquebane. Hertil er der indrettet med loungemøbler, solsenge, pizzaovn og alt service, der hører til et udekøkken.

AUTENTISK VINKÆLDER

Der er tænkt funktionalitet, lokalmiljø og hjemmelig stemning ind i indretningen af det charmerende landhus, hvor der er plads til 8 personer, som kan nyde det afslappede italienske landliv. Som noget ganske særligt har boligen en autentisk vinkælder, der ligesom alt andet er totalrenoveret, og nu indbyder til vinsmagning og hyggelige stunder. Oftest er kældre i de gamle norditaliske gårde i for dårlig stand, og må under renoveringen fyldes med jord og udelukkes som en del af boligen. Det var derfor en unik mulighed for arkitekten og indretningsteamet at skabe et rustikt rum til ejerne i stil med omgivelserne. Vinkælderen er blandt andet indrettet med antikke stikkontakter til lamperne, italienske vinballoner, dartspil samt den originale vintønde, der anvendes som barbord.

ITALIENSK DESIGN OG NORDISKE LØSNINGER

Foruden den omkringliggende kultur trækker indretningen på selve husets stil og autenticitet som de sandblæste lofter i sueetagen og de helt specielle teglåbninger fra det gamle høloft, der udgør nogle af vinduerne på første sal. Derudover inddrages lokalt design i samspil med nordiske løsninger, hvilket kommer til udtryk i de smukke mønstrede fliser, der pryder badeværelserne, og det italienske køkken, der ligeledes er indrettet som spisestue. Det er væsentligt, at boligen både er smuk, behagelig og praktisk. Derfor er indretningen af samlingspunkter som køkkenet og stuen helt central for oplevelsen af hygge.

Ønsker du også at eje en luksusbolig i Piemonte?

Se hvilke puljer, du kan blive en del af