Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Store planer i Marbella for MH06 Quantus

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
Marbella villa feriebolig

I det sydligste Spanien i Andalusien ligger fascinerende Marbella, der er kendt og elsket for sit fantastiske klima, storslåede natur og historiske byer, som af mange grunde tiltrækker livsnydere året rundt.

Med flere end 2.900 soltimer årligt, venter der mange store golfoplevelser på de flere end 15 verdenskendte golfbaner, eller de mange andre lækre baner i området. Læs mere om de enestående golfoplevelser, du har i vente som ejer i MH06 Quantus her.

Der er ligeledes mulighed for mange kulturelle oplevelser i og omkring Marbella. Byen byder på mange arkitektoniske oplevelser, som blandt andet tidlige kristne kirker, romerske bade og mauriske bygningsværker. Samtidig er der ikke færre end 24 skønne strande fordelt på et areal på 27 kilometer omkring Marbella. Det søde strandliv indbyder til afslapning og kulinariske oplevelser på de lokale restauranter – Marbella er indbegrebet af skøn stemning i smukke omgivelser.

Marbella er én af de fire udsøgte lokationer, hvor du, som ejer i Quantus, får en eksklusiv bolig.

Billeder fra Marbella

Marbella sydspanien strand kyst palmer
Marbella golfbane

Som ejer i MH06 Quantus kan du se frem til at eje en luksusvilla i Marbella med privat pool, terrasse og egen have, hvorfra de mange solskinstimer kan nydes. Med 4 soveværelser og min. 2 badeværelser er der rig mulighed for at invitere venner og familie med til Sydspanien.

For at sikre en fredelig beliggenhed og en fantastisk udsigt, søger vi efter den helt rigtige bolig lidt inde i landet. Huset vil være i moderne funkisstil eller en ældre villa i maurisk byggestil, som vil blive tip-top moderniseret, og med tilhørende skønne udeområder og pool. Uanset husets byggestil vil der være god plads og kort køreafstand til restauranter, indkøb og mange skønne feriestunder.

MH06 Quantus’ hjem på Marbella kunne blive noget i stil med nedenstående.

Marbella villa feriebolig

Udover den eksklusive luksusvilla i Marbella kan du som ejer i MH06 Quantus se frem til at eje et klassisk norditaliensk hus midt i vinmarkerne i Piemonte, en lejlighed med panoramaudsigt over Middelhavet i Villefranche og en moderne chalet-lejlighed i De franske Alper. De tre boliger i Piemonte, Villefranche og Megève er allerede fundet, og projekteringsfasen er i gang. Læs mere nedenfor.

“Ønsker du at blive klogere på dine muligheder med MyHomes?”

Finn Christensen, adm. direktør og stifter Se vores åbne puljer