Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Tre boliger på tre uger – følg en ejerfamilie på Tour de MyHomes

Signe Valgreen Marketingkoordinator
Signe Valgreen, Marketingkoordinator
Lone & Esper, ejere i Premium
Lone & Esper, ejere i Premium

Med luksusboliger fem forskellige steder i Europa har man som MyHomes ejer et væld af feriemuligheder at vælge imellem, og det er endda muligt at besøge flere lokationer på én og samme ferie. Det var netop, hvad en af vores nybagte ejerfamilier, Esper og Lone, gjorde, da de var blevet ejere i en af vores Premium foreninger. De var nysgerrige efter at lære deres nye hjem at kende, så de startede ejerskabet med en forårs rundtur – tre boliger på tre uger.

Først besøgte de deres nye pragtvilla i Marbella. Dernæst tog de til lejligheden i Villefranche, og endelig sluttede de af i deres nybyggede stenhus i Piemonte. For at sikre et behageligt skift mellem boligerne valgte familien at køre fra lokation til lokation på skiftedagen, hvilket er mandag hos MyHomes. Du kan her læse om familiens tur og se deres egen billeder fra boligerne.

MH02 Premium, luksusvilla Marbella

MARBELLA IMPONEREDE

Først stop var Marbella, hvor familien har en 248 m2 villa med egen pool, og her fik de et særdeles godt førstehåndsindtryk:

“Huset i Marbella imponerede os med generøs plads, udpræget funktionalitet, smagfuld indretning og en meget fin placering. Det er en ren fornøjelse at være i boligen, som har så meget at byde på, og Marbella-området er jo ganske indbydende”.

Boligen har fire rummelige soveværelser med en suite badeværelser, så der er god plads til hele familien. Villaen er desuden udstyret med fitness udstyr, bordtennis, cykler til fri afbenyttelse for ejerne.

MH02 Premium, Villefranche

CHARMERENDE VILLEFRANCHE 

Andet stop på turen var Villefranche-sur-Mer, der ligger godt 1.700 km fra Marbella. Her ejer familien en 109 m2 lejlighed med udsigt over Middelhavet og Villefranche-bugten. Den indeholder fire værelser, to badeværelser og en 40 m2 solrig hjørneterrasse. Beliggenheden på den sydfranske kyst byder både på lokal fransk stemning, enestående udsigt og diverse aktiviteter i det rolige lokale byliv.

“Så er vi nået til Villefranche, og denne lejlighed er helt på linje med den bolig, vi netop har besøgt. MyHomes overgår virkelig vores ellers ret høje forventninger igen, igen. Vi har haft privat bolig her i området i 20 år, så vi kender det her som i vores egen bukselomme(r), og vi har bestemt ikke fortrudt at have solgt huset her i Provence og byttet det ud med et MyHomes ejerskab. Det her er bare godt, godt og smagfuldt på alle måder.”

MH02 Premium, Piemonte stenhus

DET ROLIGE LIV I PIEMONTE 

“Huset i Piemonte var rosinen i pølseenden på vores tre ugers forårstur. Nyopført i håndhuggede langhe-sten byder huset på smuk og klassisk lokal arkitektur plus en placering højt og unikt i Piemontes kulturlandskab. Omkranset af vin- og hasselmarker kan huset ikke have en bedre beliggenhed, og dets indre arkitektur og indretning er så smagfuld, at det næsten trodser enhver beskrivelse i tekst.”

Stenhuset er på 220 m2 og består af fire soveværelser, tre badeværelser og en stor solrig terrasse med infinity pool med udsigt til den nærtliggende by og de italienske og franske Alper.

Konklusionen på Esper og Lones tour de MyHomes var masser af rosende ord og stor glæde:

“De tre uger var en storslået bekræftelse af, at MyHomes har gjort deres arbejde godt for denne Premium forening, og at vi har gjort det rigtige ved at investere i dette koncept.”

“Som ejer i Quantus kan du få lignende boliger. Få tilsendt prospekt og læs mere”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Få prospekt tilsendt