Infomøde om Premium puljen

Torsdag 27. januar

kl. 19:00-20:30

Tilmeld dig mødet

MH06 Quantus

2.995.000 kr. Marbella, Piemonte, Megève, Villefranche

Den eksklusive Quantus

Opdatering: Fase 1 er udsolgt, og salget af de sidste 8 andele er nu i gang. 

I MH06 Quantus kan vi tilbyde den ultimative eksklusivitet i form af frihed til ophold i boligerne. Boligerne vil være af en særlig kaliber, og der er udsigt til en helt særlig oplevelse i de huse og lejligheder, vi investerer i. Både arkitektonisk, indretningsmæssigt og i forhold til beliggenhed. Der vil være rigelig plads til otte i lejlighederne og mindst 10 i husene.

Du får luksushjem på de nøje udvalgte lokationer Piemonte, Villefranche, Megève og Marbella. Med blot 16 ejere i foreningen, der deles om investeringen i fire boliger, kan man i gennemsnit nyde 13 ugers ophold om året, med plads til høj grad af impulsivitet. Man kan faktisk nyde sine boliger i helt op til 28 uger, hvis man har masser af fleksibilitet i feriekalenderen.

Quantus er derfor velegnet og velindrettet til større familier, par med stor vennekreds og til dem med hang til luksus og masser af albuerum – når livet skal nydes sammen på første klasse.

Ligesom i vores andre foreninger, deles etableringen af MH06 Quantus op i to faser. Fase 1 er udsolgt, og foreningen er dermed etableret. Vi går derfor nu i gang med at identificere, købe, renovere og indrette foreningens første to boliger.

16 ejere om 4 boliger

Pris for de 16 ejere

2.995.000 kr.

Fællesudgifter

4.400 kr./måned

Hent prospekt

Eller ring til os på +45 53 53 78 60

“Vil du høre nærmere om MH06 Quantus?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Book et uforpligtende møde