Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

NYHED – boligfund i smukke Port de Sóller

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Udviklingschef

Til vores Comfort pulje MH16 kan vi allerede nu afsløre bolig nr. 2 – den skønneste lejlighed beliggende i det eftertragtede Port de Sóller på Mallorca. Der er tale om en rummelig bolig med masser af autenticitet, gode udeområder, flot udsigt og stor fælles pool. For 1,5 mio. kr. kan du også blive medejer af denne perle og fire andre luksusboliger, som hver især repræsenterer en værdi af 8,5 mio. kr.

Rolig beliggenhed i eksklusivt område

Lejligheden er placeret i en bebyggelse fra år 2000, som er beliggende tilbagetrukket op ad bjerget med panoramaudsigt over bjerge og Port de Sóller-bugten. Her er ro og fred, og området er både pænt og eksklusivt, nabo til det internationale femstjernede Jumeirah Hotel. Og selvom man er trukket lidt tilbage, er der stadig kun omkring 10 min. gang til restauranter, cafeer og stranden i bugten.

Bebyggelsen består af en række huse med 2 lejligheder i hver, der har kvadratmeterne fordelt på to plan. Byggestilen er andalusisk, og husene er bygget ind i klippeskråningen. Lejlighederne deler en stor fælles pool.

Man går fra gaden op til 3. sal og træder ind i den ca. 80 m2 store bolig.

Stueplan er et stort åbent rum med flotte lofter til kip. Fra det store rum er der udgang til en hhv. sydvendt balkon på den ene side af bygningen og til en skøn gårdhave fra køkkensiden. Fra begge udeområder er der den flotteste panoramaudsigt over bugten og de omkringliggende bjerge.

Den helt store fordel i denne bolig er gårdhaven, som har en trappe direkte til den store fælles pool.

I underetagen er der et stort mastersoveværelse med en suite badeværelse og udgang til en smal ”spansk balkon” med skøn udsigt. Derudover er der et lidt mindre soveværelse med egen udgang og endvidere et badeværelse nummer to.

Generelt en rummelig bolig med en god planløsning og masser af charme og karakter.

Boligen skal renoveres stort set fra bunden. Vinduer og lofter bevares, man alt andet bliver skiftet, så boligen får det udtryk og den kvalitet, MyHomes er kendte for.

Se video af udeområderne

Smukkeste beliggenhed

Port de Sóller ligger på vestkysten af Mallorca. Det er et lille og yderst eftertragtet område, hvor boligerne ikke hænger på træerne, og når de er tilgængelige, bliver de solgt meget hurtigt. Vi er derfor meget begejstrede for at have denne bolig på hænderne.

Når man har været i Port de Sóller, forstår man, hvorfor det er så eftertragtet. Naturen er overvældende og smuk med bjerge, der omkranser den lille hyggelige bugt med adgang til en skøn hvid sandstrand. Fra Port de Sóller er der blot 5 minutters kørsel til byen Soller, der lever hele året. Man kan evt. benytte sig af den lille hyggelige sporvogn, der kører i fast rutefart mellem havnen og byen.

Du kan blive medejer af denne og fire andre luksuriøse boliger for 1,5 mio. kr.

Klik herunder og læs mere – eller kontakt Poul Piester på ☎️ +45 53 78 00 37 📧 ppi@myhomes.dk MH16 Comfort+