Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Vores oplevelser som MyHomes ejere

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Villa med pool i Italien familieferie plads til mange afslapning sol solfrie varm inspiration drømme bolig villa hus hjem murstensvilla natur rejseinspiration hvor skal jeg rejse hen

Hvem kan bedre fortælle om, hvordan det er at eje MyHomes boliger end ejerne selv? Svaret er givet på forhånd, og af samme grund har vi altid en ejer med på vores informationsmøder, så du kan høre om deres overvejelser og oplevelser med MyHomes. Det havde vi også på informationsmødet onsdag den 20. september, hvor vi havde valgt at sætte fokus på Premium puljen.

På mødet var Malene, der er medejer i vores ældste Premium forening, med som gæst. Hun og familien har efterhånden flere års erfaring som ejere at dele ud af. Det gjorde hun gavmildt. For dig, der ikke havde mulighed for at deltage på onlinemødet, kan du læse Malenes budskaber herunder:

 

DERFOR VALGTE VI MYHOMES

“Vi havde fulgt med i MyHomes’ rejse et stykke tid og syntes, at det var nogle spændende projekter. Konceptet tiltalte os, og derfor valgte vi at købe en andel i en Premium pulje, hvor der er plads til vores familie på fem, samtidig med, at vi kan invitere venner og familie med på ferie. Vi skrev under i corona-tiden, da vi ønskede at have mulighed for at tage på forskellige rejser, uden at skulle bruge tid på at finde hoteller eller villaer. Det betyder meget for os, at der er variation, og det er nemt”.

VI REJSER MERE END NOGENSINDE

“Her tre år efter, foreningen var fuldtegnet, og to år efter, at alle boliger er taget i drift, kan vi konstatere, at vi rejser mere end, vi nogensinde har gjort. Vi har netop lånt vores hus i Piemonte til mine forældre i en uge, og så tog min mand og jeg derned sammen med børnene over weekenden. Det er så dejligt, at der er plads til alle, og vi både kan invitere familie og venner samt låne boligerne ud, når vi ikke selv kan nå at bruge alle ugerne. Faktisk er det sådan, at vi virkelig forsøger at nå at besøge alle lokationerne i løbet af et år, da vi elsker det rolige liv i Piemonte, at stå på ski og vandre i Megève, strandene i Sydeuropa hele året og storbylivet i Barcelona. Vi sætter meget pris på, at vi ikke er tvunget til at skulle tage i det samme sommerhus og bruge tid på at gøre rent, klippe buske eller gøre rent. Det er en stor fordel ved konceptet”.

DER ER TÆNKT PÅ DET HELE 

“Vi opfatter faktisk boligerne som vores egne. Man tænker ikke over, at vi er flere om at bruge dem. Alle passer godt på boligerne og er hjælpsomme. Hvis der går noget i stykker, eller der opstår et problem, så hjælper MyHomes med det samme. Det er rart at vide, at nogen tager hånd om tingene. Vi har helt klart en følelse af at komme hjem, hver gang vi besøger et af vores fem forskellige hjem. Vi kan slappe af fra day one. Der er krydderier i skufferne og basisting, som er dejlige at have, når man ankommer, så man ikke skal begynde ferien med at tage i supermarkedet. Vi kan slå os ned og tage et glas vin eller en gin tonic. Det er da en god måde at begynde ferien”.

FAVORITBOLIGEN

“Når vi bliver spurgt til, hvilken der er vores favoritbolig, så er det faktisk ikke til at sige. De kan alle noget forskelligt. Nu har vi lige været i Piemonte og elsker at være der, men vi glæder os allerede til at tage til Marbella i efterårsferien”. Så nej, vi har ingen favoritbolig”.

BOOKING AF BOLIGERNE

“Nu har vi som sagt nogen erfaring med at booke boligerne, og vi må sige, at vi altid får, hvad vi ønsker. Der har været fire pointtildelinger til booking af uger i 2024, og hver gang har vi fået vores 1. prioritet. Sammenfatter vi vores erfaringer fra de tre forgangne år, så har vi altid fået enten vores 1. eller 2. prioritet. Faktisk er det mere et problem at få brugt alle de uger, vi har til rådighed i boligerne, men så er det godt, at vi kan låne dem ud til venner og familie, eller vi kan tage på smutture en forlænget weekend”.

FÆLLESSKABET I FORENINGEN

“Der er en god korrespondance i vores forening, og folk tager ejerskab. Nogle er meget aktive, f.eks. i vores lukkede Facebook-gruppe med at dele gode tip, ferieoplevelser m.m., mens andre er mere “stille”. Der er plads til alle, og man bestemmer selv, om man vil dyrke foreningskulturen eller ej. Det vigtigste er, at man har respekt for boligerne og fællesskabet, og det er helt klart min opfattelse, at det har folk”.

Vil du også eje 5 Premium boliger med god plads til dig og din familie?

Kontakt Poul Piester på tlf.: +45 53 78 00 37, mail: ppi@myhomes.dk eller klik her: MH14 PREMIUM