Hør mere om MyHomes

Mallorca, Spanien
Mallorca landskab natur boliger hav både

Forestil dig at bo på Mallorca

Oplev et alsidigt øliv med overflod af naturskønhed, hyggelige havnebyer, smukke sandstrande og udfordrende aktiviteter på Mallorca.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Magisk ø i Middelhavet

Spaniens smukkeste og største ø byder på noget for enhver smag, uanset om du er til storby og shopping, strand og sol eller det aktive ferieliv.

Mallorcas overskuelige størrelse gør det nemt at rejse rundt på øen, og fra hovedstaden Palma kan du nå stort set alle øens byer indenfor en god time. Alligevel vil du opleve, at omgivelserne varierer – lige fra storbyfølelsen og lange sandstrande i nord og syd, til små charmerende havnebyer og klippefyldte bugter med krystalklart vand på øens øst- og vestkyst.

Mallorca er fantastisk om sommeren, og mange forbinder nok øen med sommerferie, men Mallorca er også populær, særligt blandt cykel-, golf-, og vandreentusiaster, uden for højsæsonen, hvor forholdende for disse sportsgrene er helt optimale grundet de milde temperaturer.

Sidst men ikke mindst er gastronomien på Mallorca et vigtigt højdepunkt. Det Mallorcinske køkken er inspireret af mange forskellige lande og kulturer, men tager særligt udgangspunkt i den spanske og catalanske madkultur. Her kan du både nyde klassikere som paella og gazpacho samt smage på mallorcinske specialiteter som Mallorquin og Sobrasada (lokalt fremstillet ost og pølse).

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo på Mallorca?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
mallorca spanien kort

Mallorca byder på

Klippefyldte bugter med krystalblåt vand

Hyggelige havnebyer

Nogle af Europas bedste golfbaner

Udfordrende cykel- og vandreruter

Indbydende gastronomi

“Ønsker du også at kunne føle dig hjemme på Mallorca?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hør mere om MyHomes