Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Bolig i første række på Mallorca

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef

Vi har identificeret en bolig på Mallorca til ejerne i MH11 Premium, der kan glæde sig til at kalde boligen for deres hjem. Boligen er beliggende i Port d’Andratx i første række til vandet med en betagende panoramaudsigt over det azurblå hav, hvor indsejlingen til bugten kan iagttages. 

Udover denne skønne perle på Mallorca, kan ejerne også glæde sig til tre andre boliger, som vi har udsøgt til foreningen. De tre andre boliger er beliggende i Piemonte, Villefranche og Barcelona. Foreningens sidste bolig, som endnu ikke er identificeret, skal findes i dejlige Megève.

FANTASTISK BELIGGENHED OG SPÆNDENDE ARKITEKTUR

Port d’Andratx er et af de mest eftertragtede og eksklusive områder på Mallorca og ligger på den sydvestlige del af øen. Området er særligt kendetegnet ved rustikke klippekyster og flot natur.

På den nordlige side af bugten i rolige omgivelser er foreningens kommende hjem på Mallorca beliggende. Tæt på boligen finder ejerne den lille strand Cala Fonell, en lystbådshavn samt bugtens mange restauranter, caféer og butikker indenfor gåafstand.

Boligen er en del af en forholdsvis stor bebyggelse, der er bygget ind i klippesiden, hvilket betyder, at der er flere forskudte niveauer, som giver en spændende oplevelse af arkitekturen. Bebyggelsen er fra omkring 1975 og fremstår pæn og velholdt med en “care taker”, der passer ejendommen hver dag og efter sigende har gjort det i mere end 20 år.

Den præsentable ejendom er forsynet med to elevatorer, hvor af den ene går hele vejen ned til vandet, som der er direkte adgang til fra bebyggelsen. Udover det nærliggende havvand, kan ejerne også dyppe sig i en stor fælles pool, der ligger i næsten samme niveau som deres bolig.

DET KOMMENDE HJEM

Ejerfamiliernes kommende hjem er på 120 m2 fordelt på to etager med en stor altan på hvert plan på samlet 40 m2. Altanerne er sydvendte og har masser af sol, men lige så vigtigt på de kanter, også med mulighed for skygge, da en del af alterne er overdækkede. På alterne er ejerne helt private. Der er nemlig ikke indkig fra nabolejligheder, og det giver en helt særlig følelse at være så tæt på havet.

Lejligheden skal totalrenoveres, hvilket giver os mulighed for at sætte vores eget præg på alt og selv vælge de løsninger, som passer til ejernes behov. Et af boligens specielle elementer, er dens fantastiske udsigt over bugten. Derfor er det blandt andet oplagt, at sikre en større åbenhed i boligen, således at ejerne bliver mødt af den flotte udsigt til vandet igennem stuens store vinduespartier, idet de træder ind af døren.

Efter totalrenovering vil boligens stueplan bestå af entre, køkken og stue i åben forbindelse, gæstetoilet samt værelse med en suite badeværelse. Fra stuen er der nedgang til underetagen med yderligere to værelser og et fælles badeværelse.

Bliv ejer af et hjem på Mallorca samt fire andre skønne hjem i Europa

Finn Christensen, stifter & adm. direktør Se vores åbne puljer