Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Boligerne i MH05 Premium

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
Barcelona strand Barceloneta palmer

Vi har i MyHomes haft et forrygende første halvår af 2021. I november 2020 lancerede vi MH05 Premium, og allerede i starten af året afholdt vi stiftende generalforsamling for foreningens første 12 ejere. Nu er foreningen fuldtegnet, og de 29 ejerfamilier mødes til en ekstraordinær generalforsamling i august. 

EJERFORENINGEN

I MH05 Premium får ejerne luksusejerboliger i Piemonte, Villefranche-sur-Mer, Megève, Barcelona og Marbella, og med base fem forskellige steder i Europa er der rig mulighed for afveksling i ferieformer hele året. Premium puljen er som udgangspunkt velegnet til familier, der ønsker at anvende boligerne selv eller sammen med familie eller de tætteste venner. Boligerne består af tre lejligheder, hvor der altid er sovepladser til minimum otte, samt to huse med sovepladser til minimum 10.

Efter etablering af foreningen gik vi straks i gang med at scoute de første boliger. På den baggrund har vi allerede præsenteret de to første boliger i henholdsvis Megève og Barcelona, som lige nu er ved at blive handlet, og efterfølgende skal renoveres og indrettes efter vores standarder. Du kan læse om boligerne og se før billeder herunder. De sidste tre boliger er vi i gang med at scoute.

MEGÈVE

Den første bolig vi udså til foreningen ligger i vores foretrukne område i Megève, Rochebrune, som har noget af den skønneste natur og betagende udsigt. Lejligheden ligger på 3. sal, er på ca. 93m2 og vil efter renovering indeholde tre soveværelser, tre badeværelser, et gæstetoilet og åbent køkken med pejs i forbindelse med rummelig stue. Både stue og de tre værelser har udgange til en helt unik hjørnebalkon. Du kan læse mere om boligen her.  

BARCELONA

Den anden bolig, vi har udvalgt til foreningen ligger i Barcelona på en stille gade i det pulserende og historiske gotiske kvarter, hvor der er utallige små grønne pladser, lækre spisesteder og caféer og spændende butikker. Ejendommen er flot og velholdt, og selve lejligheden er på ca. 122 m2 og højloftet. Ejerfamilierne får tre soveværelser, to badeværelser, entré og åbent køkken i forbindelse med stue.

Lejligheden ligger på et hjørne, så der er ikke mindre end fem franske altaner, hvoraf tre er i stuen og åbner ud mod én lang hjørnebalkon, der har en fin dybde, således at der er plads til et lille cafébord og et par stole. De to sidste altaner er i to af soveværelserne. Dertil vil ejerne have adgang til bygningens tagterrasse med flot udsigt, indrettet med planter og med møbler til fri benyttelse for ejendommens beboere. Du kan læse mere om boligen her.  

“Hør hvordan du bliver ejer af 5 luksusboliger i Europa

Finn Christensen, stifter & adm. direktør Tilmeld dig vores informationsmøde