Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Et drømmehus bliver til i Piemonte – del 1

Lene Pind, Kommunikationschef MyHomes kommunikations- og PR-indsatser
Lene Pind, Kommunikationschef
Landhus Piemonte pool

Midt i Piemontes betagende landskab bliver der i disse dage knoklet for at blive færdig med et helt nyt luksushus, som vores ejere i Comfort puljen MH03 kan tage i brug fra på mandag. Ser man på huset og den smukke udsigt, virker alt roligt og afslappet, men kigger man indenfor eller rundt på grunden, vrimler det med folk, som arbejder stenhårdt med at færdiggøre det klassiske italienske landhus.

I sidste uge blev det store flyttelæs pakket her i Danmark, og flyttevognen satte kurs mod Piemonte med inventar, møbler, cykler m.m. til det nye MyHomes hjem. Forud for det har dygtige folk arbejdet med at udvælge og købe de helt rigtige møbler og inventar, som skal udgøre den røde tråd i boligen. Det er ikke nemt at forestille sig, hvor mange ting, der skal tages højde for, men billederne her illustrerer måske meget godt, hvor meget gods, der er tale om.

Når flyttelæsset ankommer til en MyHomes bolig, er alt kaos, indtil flyttefolkene i samarbejde med indretningsteamet får placeret kasser, møbler, lamper m.m. i de forskellige rum. Nu begynder det store arbejde med at få alting på plads inden for kort tid, så boligen kan stå klar til de første ejere.

Det betyder, at et hav af håndværkere på samme tid er i gang med at installere, montere, færdiggøre osv. Indretningsteamet instruerer håndværkerne i, hvor de vil have tingene placeret, og de går selv i gang med at pakke kasserne ud, så de kan begynde med indretningen. Det er måske ikke de mest optimale forhold for det kreative team, men de er vant til den megen virak og tager det hele med et smil.

Som billederne illustrerer, er der fuld aktivitet indenfor og udenfor huset i Piemonte. Der er rigtig mange bolde i luften på samme tid, så det gælder om at bevare overblikket. Det er MyHomes’ development team heldigvis meget rutinerede i, og de styrer slagets gang og sørger for, at alle detaljerne er på plads, inden boligen bliver afleveret til ejerene.

Indretning Piemonte MyHomes

Midt i alt kaosset sidder vores koordinator Mette og arbejder på boligens velkomstbog, som kommer til at indeholde alle vigtige informationer om boligen. Den bliver ejernes go to-guide, når de opholder sig i boligen. Her kan de få svar på alt, der vedrører boligen. Derudover sørger Mette for, at boligen er udstyret med alle de fornødenheder, man har brug for, når man holder ferie. Hun fylder op i skabe og skuffer, folder håndklæder og sørger for de sidste detaljer, så alt er perfekt, når ejerne flytter ind.

Helt så langt er Mette i skrivende stund ikke nået endnu, da hun stadig har huset fuld af travle folk, men så snart de har sagt farvel, kaster Mette sig over det sidste MyHomes touch.

Læs, hvordan huset har gennemgået en helt utrolig forvandling i artiklen  Fra nedslidt farmhouse til drømmebolig.

“Ønsker du også et drømmehus i Piemonte?

Læs om MH12 Comfort