Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Ejernes favorit-lokation denne sommer

Emma Kristensen , Kommunikationskoordinator
Hav strand Marbella

Ejernes bedømmelse af deres MyHomes-boliger betyder meget for os. Efter endt ophold beder vi derfor ejerne om at bedømme boligen på en skala fra 1-5. Vi følger hele tiden med i, hvordan tilbagemeldingerne ser ud og agerer på dataen, så vi kan sikre ejertilfredsheden. Vores ratings er rigtig flotte, og vi kan udråbe sommerens favorit-lokation baseret på ejernes feedback.

EJERNES RATING

MyHomes’ ejere modtager efter et endt ophold en feedbackformular, hvor vi beder dem om at bedømme opholdet og indrapportere eventuelle mangler eller ønsker. Tilfredsheden måler vi blandt andet på de ratings, som ejerne giver boligen samt boligens funktion. Det er derfor med en vis stolthed, vi kan dele, at den gennemsnitlige rating af alle MyHomes’ boliger til dato er 4,7 stjerner ud af 5 stjerner. Dykker vi ned i tallene, betyder det mere præcist, at 98% af alle ejere har bedømt boligerne til 4 eller 5 stjerner, hvoraf 75% givet 5 stjerner. Den høje rating ligger stabilt med samme flotte tal, og det vidner om, at ejerne er meget tilfredse og bekymringsfrit nyder deres ferier.

MyHomes’ samlede rating

4,7 gennemsnit af alle lokationer
98% ejere har rated 4 eller 5
75% af dem har rated 5

DENNE SOMMERS FAVORIT

Den samlede rating afspejler sig selvfølgelig i de individuelle boligers bedømmelse, der fordeles ud på MyHomes’ lokationer. På trods af det meget tætte løb mellem lokationerne, skiller bedømmelserne af boligerne i Marbella sig ud med den højeste rating fra ejerne. Boligerne beliggende på den spanske sydkyst bedømmes udelukkende til 4 eller 5 stjerner, hvoraf 91% af disse rating er 5 stjerner. Det er et nøk højere end Hornbæk, som følger lige i hælene på Marbella, der igen er tæt efterfulgt af Villefranche-sur-Mer.

Det er ikke uden grund, at Marbella er en af vores absolutte favoritdestinationer. Området har ganske enkelt ALT. Og når du trænger til at trække dig tilbage og nyde hjemmelivet i din spanske bolig, så har du her masser af plads, komfort og ikke mindst den svalende pool som ramme om dit ophold. I MyHomes har vi skabt moderne hjem i Marbella til ejerne i MH02 Premium, MH04 Comfort og MH05 Premium, som du kan se billeder af herunder. Senest har vi sammensat MH06 Quantus og MH12 Comfort med Marbella som lokation, og med den forventning om, at den også her bliver en favorit.

Huset er helt fantastisk. Alt er gennemført. Vi blev helt blæst bagover, da vi åbnede døren.
Connie om Marbella, ejer i MH05 Premium

Vil du høre mere om Marbella?

Lene Pind, Kommunikationschef Deltag til vores næste informationsmøde