Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

En wauw-oplevelse at eje

Emma Kristensen , Kommunikationskoordinator
image/svg+xml

Vi finder stor glæde i at levere en færdig bolig til ejerne i MyHomes og er altid taknemmelige over deres positive tilbagemeldinger. Som noget helt særligt, fik vi fornøjelsen af at opleve en ejerfamilies førstehåndsindtryk af deres nye hjem i Marbella.

Anna Dorthe og Jesper er ejere i MH02 Premium, og vi har tidligere interviewet dem om deres valg af puljetype samt deres erfaringer med MyHomes. Denne gang fulgte vi dem i deres ankomst til luksusvillaen på solkysten, og vi fangede deres reaktioner i en skøn video.

LUKSUSVILLA MED MASSER AF KVADRATMETER OG EGEN POOL

Villaen er på 248 m2 og har fire soveværelser, alle med en suite badeværelse, en stor hall, gæstetoilet, en privat elevator og en 170 m2 stor underetage. Så der er god plads til invitere både familie og venner med på ferie. Fra terrasserne og den tilhørende pool kan ejerne nyde udsigten over den lokale golfbane, som har Middelhavet i baggrunden.

Som altid har villaen fået det særlige MyHomes touch, der gør, at familien kan ankomme til sine boliger og føle sig hjemme med det samme. Det indebærer, at alt er forberedt til ejerfamiliernes ophold, og boligen er udstyret, så det følelses som hjem

DET SØDE LIV I SYDSPANIEN FÅR DU OGSÅ I QUANTUS

Med mere end 2.900 årlige soltimer er Marbella det perfekte udgangspunkt for et ferieliv med masser af golf, cykling, strand og kultur. Den Sydspanske kyst emmer af luksus og livskvalitet og er derfor en ideel MyHomes lokation.

Premium villaen er den første MyHomes bolig i Marbella, og vi har siden da gentaget succesen med netop denne solbeskinnede lokation. Senest i vores Quantus forening, hvor du får en tilsvarende villa i Marbella samt boliger i Piemonte, Villefranche og Megève. Læs mere her om Quantus, hvor der kun er en andel tilbage i fase 1.

kontakt os, hvis du ønsker at reservere pladsen i Quantus”

Finn Christensen, stifter & adm. direktør Kontakt os