Deltag i online infomøde

Tirsdag d. 22. juni

17:30-19.30

Tilmeld dig

MH06 Quantus

2.995.000 kr. Piemonte, Villefranche, Megève, Marbella

Den eksklusive Quantus

I MH06 Quantus kan vi tilbyde den ultimative eksklusivitet i form af frihed til ophold i boligerne. Boligerne vil være af en særlig kaliber, og der er udsigt til en helt særlig oplevelse i de huse og lejligheder, vi investerer i. Både arkitektonisk, indretningsmæssigt og i forhold til beliggenhed. Der vil være rigelig plads til otte i lejlighederne og mindst 10 i husene.

Du får luksushjem på de nøje udvalgte lokationer Piemonte, Villefranche, Megève og Marbella. Med blot 16 ejere i foreningen, der deles om investeringen i fire boliger, kan man i gennemsnit nyde 13 ugers ophold om året, med plads til høj grad af impulsivitet. Man kan faktisk nyde sine boliger i helt op til 28 uger, hvis man har masser af fleksibilitet i feriekalenderen.

Quantus er derfor velegnet og velindrettet til større familier, par med stor vennekreds og til dem med hang til luksus og masser af albuerum – når livet skal nydes sammen på første klasse.

Ligesom i vores andre foreninger, deles etableringen af MH06 Quantus op i to faser. Allerede når vi har samlet 8 ejere, etablerer vi foreningen og går straks i gang med at finde, investere i, renovere og indrette de første to boliger.

Status i tegning af andele: Her ved indgangen til juni har vi blot én plads tilbage i fase 1, og påbegynder derfor snart salget i fase 2, sideløbende med, at de to første boliger findes.

16 ejere om 4 boliger

Pris for de 16 ejere

2.995.000 kr.

Fællesudgifter

4.400 kr./måned

Hent prospekt

Eller ring til os på +45 53 53 78 60

“Er du nysgerrig efter at høre mere om MH06 Quantus?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld informationsmøde