Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde
Marbella, Spanien

Forestil dig at bo i Marbella

Fascinerende perle i det sydlige Spanien, der byder på en blanding af glamour, kultur og naturlig skønhed. Marbella har en mageløs mangfoldighed og imponerer med sin eksklusivitet og charme.

Tilmeld dig informationsmøde

Det søde liv i Sydspanien

Marbella ligger i det sydligste Spanien i Andalusien og er kendt for sit fantastiske klima, storslåede natur og historiske byer, som af mange grunde tiltrækker livsnydere året rundt. Marbella er imidlertid meget mere end det – og er netop derfor en af vores og ejernes favoritlokationer.

Området er kendt for at være golfspillernes paradis, da der ligger flere end 15 verdenskendte golfbaner, og yderligere et stort antal lækre baner i området, hvor man kan spille i shorts og polo sommer som vinter. Med de smukke bjerge i baghaven venter der desuden mange udflugter og aktiviteter såsom mountainbike-ture eller skiløb.

Marbella gemmer på adskillige kulturelle og arkitektoniske oplevelser, som afspejler sig i alt fra tidligere kristne kirker til romerske bade og maurisk arkitektur. En tur gennem det gamle centrum med smalle gader og små hyggelige butikker er en stor fornøjelse. Ligeledes er havnefronten med tropiske haver og en lang marmorpromenade. Marbella er også hjemsted for en række spektakulære strande, der strækker sig over 27 kilometer. Her kan du slappe af og nyde solen, eller vandsportsaktiviteter som jetski, parasailing og windsurfing.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo i Marbella?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
marbella spanien kort

Marbella byder på

Sol og varme året rundt

Rig kulturhistorie

Bekymringsfri atmosfære

Spektakulære strande

Verdenskendte golfbaner

“Ønsker du også at kunne føle dig hjemme i Marbella?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Hør mere om MyHomes