Deltag i online infomøde

Onsdag d. 26. maj

17:30-19.30

Tilmeld dig
Marbella, Spanien

Forestil dig at bo i Marbella

Marbella har meget at byde på hele året, og er det perfekte udgangspunkt for masser af både golf, cykling, strand og kulturelle oplevelser.

Deltag i online informationsmøde

Det søde liv i Sydspanien

Skønne Marbella ligger i det sydligste Spanien i Andalucien. Sydspanien er kendt og elsket for sit fantastiske klima og meget rimelige priser, og tiltrækker året rundt rejsende fra især de nordiske lande.

Med mere end 2.900 soltimer årligt, venter der mange store golfoplevelser. Spil på de flere end 15 verdenskendte golfbaner, eller de mange andre lækre baner i området. Generelt er klimaet i Marbella fantastisk vinter som sommer. Vil man gerne væk fra det danske vejr og opleve lys og varme, er Sydspanien det helt rigtige sted. Der er ligeledes mulighed for mange kulturelle oplevelser i og omkring Marbella. En tur gennem det gamle centrum med de smalle gader og små hyggelige butikker, er en stor fornøjelse, ligesom havnefronten med de tropiske haver og en lang marmorpromenade med et væld af restauranter og barer, tiltrækker opmærksomhed.

Der er ikke færre end 24 strande fordelt på et areal på 27 kilometer omkring Marbella. I forbindelse med mange af strandene, er der liv og glade dage med musik og mad. Nogle af de mest kendte strande er Ocean Club og Nikki Beach.

“Drømmer du også om at bo i Marbella?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning

Gode grunde til at besøge Marbella

Fantastisk klima

Masser af liv i gaderne

Hyggelige butikker i det gamle centrum

Kilometervis af strande

Verdenskendte golfbaner

Sol og varme året rundt

“Drømmer du også om at kunne føle dig hjemme i Marbella?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes