Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde
Megève, Frankrig
Megeve natur bjerge sne

Forestil dig at bo i Megève

Megève er ren bjerg-idyl og indbegrebet af eksklusivitet og luksus, og alligevel er det i høj grad en by for alle. 

Tilmeld dig informationsmøde 27. juni kl. 17.30

Eksklusivt terræn med og uden ski

Megève er en fantastisk charmerende by med gode restauranter i Alperne. Franskmændene selv dominerer byen og de mange udenlandske turister, som man ofte oplever andre steder, er ikke at finde i Megève. Det betyder, at der selv i skisæsonen og udenfor de franske ferieuger er god plads.

Den gamle bydel i Megève er bilfri og generelt er byen særdeles hyggelig, med brostensbelagte gader. Hestevognene står parkeret side om side, og man finder eksklusive tøjforretninger samt mange hyggelige restauranter i alle prisniveauer. Selve byen ligger i ca. 1.000 meters højde, hvilket indebærer et forholdsvist stabilt klima i sommerhalvåret, og byder samtidig på pister i ca. 2.300 meters højde. Megève’s skiterræn består af 3 områder, der samlet dækker mere end 400 km pister. Området har en World Cup piste, og der er nordvendte, sydvendte og sydvestvendte pister med masser af flot natur. Det er primært brede boulevard-pister, og der er generelt ikke behov for stort snefald for at pisterne er åbne.

Områderne hænger godt sammen, og der er skiløb for alle. Det skal dog nævnes, at det passer bedst til let øvede skiløbere, selvom der er et rigtigt godt begynderområde helt nede ved byen. I skiområdet er der udsigt ud over Mont Blanc massivet – Europa’s højeste bjerg. Det er ligeledes muligt at købe et samlet liftkort til hele Mont Blanc området og dermed stå på ski i bl.a. Chamonix (Frankrig), Courmayeur (Italien) og Verbier (Schweitz). Er du mere til langrend end det alpine skiløb, byder området sig til, også på det felt.

Megève ligger 68 km fra lufthavnen i Geneve, der har mange ugentlige afgange fra Danmark.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at bo i Megève?” Finn Christensen, Adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
kort megeve frankrig

Megève byder på

Smukke naturoplevelser både sommer og vinter

Eminent skiterræn, med skiløb for alle

Mulighed for liftkort til hele Mont Blanc området

Charmerende og bilfri bydel

Gode restauranter i alle prisniveauer

Eksklusive tøjforretninger

“Ønsker du også at kunne føle dig hjemme i Megève?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes