Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Velkommen til MyHomes

Med MyHomes bliver du ejer af fem luksuriøse boliger i Europa. En holdbar investering, du nyder at vende hjem til, hver gang du rejser ud.

Tilmeld dig informationsmøde 25. juli kl. 17.30
MyHomes golfbold golfkølle

Hole-in-one samarbejde med Dragør Golfklub

Velkommen til MyHomes’ univers. Her kan du lade dig inspirere og blive klogere på dine muligheder for at eje flere luksusboliger i Europa. Ejerskabet deles med andre familier, og dermed er både investeringen og de månedlige udgifter meget lavere, end hvis du skulle investere på egen hånd. Samtidig slipper du for alt besværet vedrørende boligkøb, renovering og løbende vedligehold. Det tager MyHomes sig af, så du kan nyde din ferie fra første minut.

Vi er indgået i et samarbejde med Dragør Golfklub, da vi ønsker at støtte op om golfsporten i Danmark, idet det er en interesse, vi deler med flere af MyHomes ejerne. Derfor kan man på MyHomes lokationerne også altid finde attraktive golfbaner i overkommelig afstand fra boligerne.

Her er, hvad du skal vide

Vi tilbyder en fuldstændig systematisk, veltilrettelagt og gennemarbejdet proces, hvor vi sørger for, at du kommer til at stå med fem nøgler og dit navn på skødet til luksusboliger de skønneste steder i Europa.

Læs mere om konceptet
image/svg+xml
Marbella villa terrasse pool Beliani golfbane

Hør mere på vores informationsmøde

Er du nysgerrig efter at høre, hvad livet har at byde på som ejer af fem luksusboliger i Europa, så deltag på vores informationsmøde. På mødet gennemgår vi konceptet, foreningerne, lokationerne, bookingsystemet og meget mere. Du vil møde teamet bag MyHomes og få mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Tilmeld dig mødet