Hør mere om MyHomes

landskab Italien Norditalien vinmarker vinstokke Piemonte

Hold ferie hjemme i Italien

Gastronomi, kultur, sol og skøn natur. Oplev det hele og meget mere fra din egen bolig

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvorfor nøjes med én feriebolig, når du kan eje fem?

Forstil dig at nyde et glas vin lavet på Nebbiolo-druen fra din egen terrasse i Norditalien, hvorfra du har udsigt til endeløse rækker af vinmarker. Eller måske du skal udforske Roms kulturrige gader og gastronomi i verdensklasse. Uanset hvilke dele af Italien, du ønsker at besøge, kan du opleve det hele fra dine egne boliger.

Med MyHomes bliver du ejer af flere ferieboliger i Europa, som du kan kalde dine hjem. Fordi du deler ejerskabe, kan det lade sig gøre at købe ikke bare én, men fem boliger. På den måde har du adgang til en bred palette af ferieoplevelser, lige fra den kulturrige italienske storby til det rolige tempo blandt Piemontes vinmarker, når det passer dig. Ansvaret for boligkøb, renovering, indretning og den løbende drift overlades til MyHomes, så ferien kan nydes fra første time. Alt du blot skal gøre er at booke din ferie.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at eje en feriebolig i Italien?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Deltag i vores informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Hent vores magasin Udforsk vores univers

“Vi gør det let og bekvemmeligt at eje ferieboliger i udlandet. Hør hvordan til vores informationsmøde”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Deltag i online informationsmøde