Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde
villefranche feriebolig terrasse middelhavet panoramaudsigt

Hold ferie hjemme i Sydfrankrig

Gastronomi, kultur, sol og lækre strande. Oplev det hele og meget mere fra dine egene boliger

Tilmeld dig informationsmøde 25. juli kl. 17.30

Hvorfor nøjes med én feriebolig, når du kan eje fem?

Sydfrankrig er et populært rejsemål blandt danskere, som savner sol, varme og en ferie langt væk fra den grå og travle hverdag i Danmark. Udover et fantastisk klima betages mange af den enestående sydfranske charme, som blandt andet indeholder fantastisk gastronomi og hyggelige smalle gader omringet af pastelfarvede bygninger, som føre ned til det azurblå hav. Har du overvejet at køb en feriebolig i Sydfrankrig, hvorfra du kan nyde alt, hvad Frankrig har at byde på fra de hjemlige rammer af din egen bolig?

Med MyHomes bliver du ejer af fem ferieboliger i Europa, som du kan kalde hjem. Fordi du deler ejerskabe, kan det lade sig gøre at købe ikke bare én, men fem boliger. På den måde har du adgang til en bred palette af ferieoplevelser, lige fra den kulturrige storby til det rolige tempo ved Den franske Riviera, når det passer dig. Ansvaret for boligkøb, renovering, indretning og den løbende drift overlades til MyHomes, så ferien kan nydes fra første time. Alt du blot skal gøre er at booke din ferie.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du også at eje en bolig i Sydfrankrig?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Deltag i vores online informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Hent vores magasin Udforsk vores univers

“Vi gør det let og bekvemmeligt at eje ferieboliger i udlandet. Hør hvordan til vores informationsmøde”

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Deltag i online informationsmøde