Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde
Vinranker i Piemonte

Luksus feriebolig i Piemonte

Nyd livet i egen feriebolig i Piemonte, Italien.

Tilmeld dig informationsmøde

Hvorfor skal man eje en feriebolig i Piemonte?

Piemonte byder på lækre råvarer, vin i verdensklasse, smukke bjerglandskaber, skisportssteder inden for overkommelig kørselsafstand, udsigt over Alperne samt charmerende landsbyer som absolut er et besøg værd. Italiens næststørste region, Piemonte, byder dermed på alt hvad hjertet begærer og kan skabe de perfekte rammer for en luksus feriebolig.

Piemonte ligger i det nordvestlige hjørne af landet og kaldes også landet ved bjergets fod grundet sin smukke beliggenhed ved foden af Alperne. Det bakkede landskab indbyder til at være aktiv på cykel, ellers kan man tage på vandretur i bjergene, der omgiver området. Der er tilmed også nationalparken Gran Paradiso samt tre store skisportssteder: Cervinia, Sestriere og Limone, som kan nås inden for en til to timer fra Piemonte. Der er derfor rig mulighed for en aktiv ferie med smukke naturoplevelser.

Foruden fantastiske naturoplevelser, er regionen særligt kendt for sine vine produceret pa druetypen Nebbiolo, der kræver de særlige klimaforhold som kendetegner Piemonte. Således er de mest berømte områder som Barolo og Barbaresco synonym for komplekse kvalitetsvine baseret pa Nebbiolo-druen. Dertil kan også nævnes de unikke mousserende vine, der er fremstillet af druen Moscato med sin egen herlige karakter. Det er ikke kun vin, som regionen er kendt for, men også mad i mange afskygninger især er den kendt for sine trøfler og nødder.

Der er dermed masser af gode oplevelser inden for mad, vin og natur med en feriebolig i Piemonte.

Sådan bor MyHomes-ejerne i deres feriebolig i Piemonte, Italien

I øjeblikket har tre af vores ejerforeninger boliger i Piemonte, som er taget i brug, og fire foreninger kan glæde sig til deres kommende feriebolig i Piemonte, som er købt og gennemgår renovering. De tre foreninger, som har ibrugtagende ferieboliger i Piemonte, er MH01 Comfort, MH02 Premium og MH03 Comfort. Billeder af de tre ferieboliger kan ses nedenunder.

Foreningen MH01 Comfort har et idyllisk stenhus pa 330 m2 med flere terrasser og tilhørende pool. Huset ligger på en kæmpe naturgrund på 22.000 m2, der byder på en skøn udsigt og et rigt dyreliv. Der er plads til 10 sovende fordelt på to etager med fire soveværelser og et stort badeværelse på hver etage. Det store landkøkken med pejs er en oplevelse i sig selv og går nærmest i ét med terrassen udenfor, når de franske døre åbnes. Vores indretningsteam har selvfølgelig formået at få det bedste frem i boligen ved at koble den autentiske stil med et touch af den skandinaviske stil.

Den anden forening, MH02 Premium, ejer et nybygget stenhus på 220 m2 med flere store terrasser og en tilhørende infinity pool, hvorfra udsigten over de italienske- og franske Alper kan nydes. Huset er bygget i den traditionelle stil med mange lækre detaljer herunder en pizzaovn på den store terrasse. Der er plads til 10 sovende fordelt på to etager med fire soveværelser og tre badeværelser. Boligen ligger i den lille landsby Cassinasco, omgivet af vinmarker, og er et område, der er beskyttet under UNESCO. Vores indretningsteam har som altid formået at få det bedste frem i boligen ved at koble den autentiske stil med et touch af det skandinaviske.

Den tredje forening, MH03 Comfort, har et totalrenoveret landhus på 175 m2 omgivet af vinmarker og beliggende på et UNESCO-fredet område. Huset, der engang var et nedslidt farmhouse, har gennemgået en totalrenovering og en transformering til en topmoderne bolig med autentiske detaljer, som rummer al luksus og komfort, man kunne ønske sig. Der er plads til 8 sovende fordelt på to etager med fire soveværelser, tre badeværelser og et dejligt køkken-alrum. Foran huset er der en stor terrasse, som indeholder udekøkken, pizzaovn, grill, udebruser m. m.

Drømmer du om en Piemonte feriebolig?

MyHomes kan realisere din drøm om en feriebolig i Piemonte. I øjeblikket har vi fire foreninger, som er åben for tegning.

Du kan blive ejer i MH12 Comfort, hvor du sammen med 28 andre familier ejer 5 ferieboliger i Piemonte, Megève, Côte d’Aazur, Marbella og Rom.

Der er også MH10 Comfort+, hvor du må medbringe hund i boligerne, som du ejer sammen med 28 andre familier. Boligerne er beliggende i Piemonte, Megève, Villefranche, Hornbæk og på Mallorca.

Hvis du ønsker at gå et niveau op fra Comfort, både i størrelse og pris, kan du blive ejer i MH11 Premium. I denne forening ejer du sammen med 28 andre familier 5 boliger i Piemonte, Megève, Villefranche, Barcelona og på Mallorca.

Den tredje foreningstype er MH06 Quantus, som giver det højeste niveau af frihed til ophold i boligerne. Sammen med 15 andre familier bliver du ejer af 4 boliger i Piemonte, Megève, Villefranche og Marbella.

Piemonte pool udsigt

Hør om livet som medejer af luksusboliger i Europa

Deltag i informationsmødet