Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Vi sender LIVE fra Piemonte

,
stue spisestue plankebord antikt skab unik loftslampe italiensk italien norditalien piemonte bolig hjem stenhus hus villa feriebolig luksus luksusbolig luksushjm indretning stort plads til mange familieferie solferie vin ferie rejse oplevelser nye nybyg delkoncept delbolig nordisk stil nyt sommerferie overnatning på landet

Helt ekstraordinært inviterer vi til en aften udover det sædvanlige, når vi byder indenfor i et MyHomes-hjem i Piemonte TIRSDAG DEN 29. NOVEMBER KL. 19:00.

Med tilladelse fra ejerne af dette Premium-hjem giver vi en virtuel rundtur i det 220 m2 store klassiske landhus med pool og panoramaudsigt. MyHomes’ adm. direktør og stifter, Finn Christensen, viser rundt og fortæller om fordelene ved MyHomes-koncept og præsenterer bookingsystemet. Vores arkitekt Thomas Jensen kigger også forbi til en snak om, hvordan vi arbejder med at forvandle mere eller mindre faldefærdige boliger til luksuriøse hjem.

 

PIEMONTE ER BALSAM FOR SJÆLEN

Piemonte er en klassisk MyHomes-lokation, der byder på kulinariske oplevelser, kulturskatte og god plads til ro og fordybelse. Det er svært ikke at forelske sig i det smukke vinlandskab og de mange charmerende middelalderbyer, og den oplevelse vil vi gerne dele med jer. Derfor har vi samlet et lille hold, som rejser sydpå for at afholde LIVE event fra Piemonte. Lad roen sænke sig tirsdag aften og tag med en tur til Piemonte, som er en af de fem klassiske MyHomes-lokationer, hvor du kan komme til at eje bolig.

Du kan læse mere om Piemonte her.

GÆST MED NOGET PÅ HJERTE

Som arkitekt og projektleder hos MyHomes ved Thomas Jensen alt om, hvad der skal til for at forvandle en kedelig, outdatet bolig til et moderne funktionelt hjem. For at sikre, at boligprojekterne holder tidsplanen og den høje kvalitet, besigtiger Thomas løbende boligerne – også i Piemonte. Han har blandt andet været med til at total-renovere et trist farmhouse, så der i dag står et moderne hjem med pool og vild udsigt over vinmarkerne, som ses på billederne nedenfor.

Thomas deltager på LIVE eventet og fortæller om de kriterier og tanker vi gør os, når vi renoverer eller bygger boliger.

Du møder også en MyHomes-ejer, som udover Piemonte-boligen også har adresse på fire top-lokationer i henholdsvis Megève, Villefranche, Barcelona og Marbella.

BLIV KLOGERE PÅ MYHOMES

Som MyHomes-ejer nyder du den luksus, det er, gang på gang at vende hjem til dine fem boliger, når du rejser ud. Ejerskabet deles med andre familier, og dermed er både investeringen og de månedlige udgifter meget lavere, end hvis du skulle investere på egen hånd. Læg dertil, at ejere i MyHomes slipper for alt besværet ved at handle og vedligeholde egne boliger i udlandet, og derfor bare skal nyde ferien.

Hver lokation er nøje udvalgt, så du får variation i dine ferie og kan opleve livet på lige fod med de lokale, blandt andet i Piemonte.

Vi har udviklet et unikt bookingsystem for at sikre, at alle ejere har en fair chance for at få de uger, de ønsker. Samtidig med at boligerne ikke står unødigt tomme. LIVE fra Piemonte viser vi, hvordan du som ejer let og bekvemt booker dine ferier. 

“Tilmeld dig infomationsmødet, der er LIVE fra Piemonte

Finn Christensen, adm. direktør og stifter Tilmeld informationsmøde her