Deltag i online infomøde

Onsdag d. 26. maj

17:30-19.30

Tilmeld dig
Piemonte, Italien

Forestil dig at bo i Piemonte

Ro til fordybelse og afslapning, vin i verdensklasse og de smukkeste bjerglandskaber at begive sig rundt i på cykel eller til fods.

Deltag i online informationsmøde

Italiensk livsglæde for krop og sjæl

Piemonte er Italiens næststørste region og ligger i det nordvestlige hjørne af landet. Navnet betyder ’ved foden af bjergene’ og med sin smukke beliggenhed tæt på Alperne, er det meget passende. Foruden vin i absolut verdensklasse og mad i mange afskygninger, er regionen især kendt for sine trøfler og nødder. Hovedstaden i regionen er Torino som, på trods af at være en storby, er særdeles charmerende og absolut et besøg værd.

Regionen er særligt kendt for sine vine produceret på druetypen Nebbiolo, der kræver de særlige klimaforhold som kendetegner Piemonte. Således er de berømte områder som Barolo og Barbaresco synonym for komplekse kvalitetsvine baseret på Nebbiolo-druen.

Ud over de kulinariske oplevelser, som Piemonte byder på, er der også rig mulighed for at være aktiv på cykel eller til fods i bjergene, der omgiver området. Der ligger tilmed tre store skisportssteder; Cervinia, Sestriere og Limone, som kan nås inden for en til to timer fra Piemonte.

“Drømmer du også om at bo i Piemonte?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning

Gode grunde til at besøge Piemonte

Lækre lokale råvarer

Vin i verdensklasse

De smukkeste bjerglandskaber

Skisportssteder inden for overkommelig kørselsafstand

Udsigt over alperne

Charmerende landsbyer som absolut er et besøg værd

“Drømmer du også om at kunne føle dig hjemme i Piemonte?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes