Hør mere om MyHomes

27. juni kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde

Boligerne i MH08 Comfort

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, partner & udviklingschef
mallorca klipper spanien ø

Den 30. januar i år stiftede vi MH08 Comfort foreningen med de første 12 ejere, og vi er tæt på at kunne melde udsolgt i fase 2, som tæller de næste 17 familier. Vi forventer derfor at kunne indkalde de samlede 29 familier til generalforsamling inden sommerferien.

Allerede nu kan vi præsentere foreningens første boliger i Piemonte og Barcelona, som er i proces med at blive handlet, og nedenfor kan du læse om dem. Du kan også læse om, hvad du kan forvente at få af bolig på de tre andre lokationer, foreningen består af, som er Villefranche, Megève og Mallorca.

EN BOLIG MED HISTORIE I PIEMONTE

I Piemonte får ejerfamilierne i MH08 Comfort en 200 m2 stort hus, der er omgivet af vinmarker og har en vidunderlig udsigt til Alperne og byen, Canelli. Husets grund er på ca. 8000 m2, hvoraf et lille stykke af grunden er vinmark, som den nuværende ejer selv dyrker. Derudover har huset egen gate og privat asfalteret adgangsvej.

Huset er en gammel gård fra 1900-tallet, hvor de originale detaljer er velbevaret og byder på en helt unik vinkælder. Huset skal totalrenoveres, så ejerne får et helt igennem nyistandsat hus med nye installationer, vinduer, tag, egen pool osv. Vi sørger selvfølgelig for at bevare de mange smukke og originale detaljer, som giver boligen karakter og historie.

Efter renoveringen får ejerne en luksusbolig med fire soveværelser og tre badeværelser, hvor de kan invitere familie og venner på ferie og nyde alt det, området har at byde på.

DET BEDSTE FRA TO VERDENER I BARCELONA 

I Barcelona får ejerfamilierne en charmerende lejligheden i Det Gotiske Kvarter i den gamle bydel af Barcelona. Lejligheden er placeret på en stille gade tæt på livlige områder med utallige små grønne pladser, spisesteder og caféer. Indenfor få hundrede meter af boligen ligger det hyggelige havneområde samt den skønne strand, Barceloneta.

Lejligheden befinder sig i en ejendom, der bærer præg af en aktiv ejerforening, som har investeret en del i modernisering. Derudover er der etableret en elevator samt tagterrasse, hvorfra aftensolen kan nydes med et glas vin i hånden. 

Den rummelige lejligheden er ca. 90 m2 stor og vil efter renovering have to soveværelser, to badeværelser og et stort køkken alrum med stue og to franske altaner. Lejligheden har mange originale detaljer, som buede lofter og originale flisegulve. Disse deltaljer vil blive bevaret, mens alle installationer, vinduer, døre osv. skiftes, så resultat bliver en moderne og funktionel lejlighed med smukke originale detaljer. 

DE NÆSTE 17 MYHOMES EJERE OG TRE BOLIGER SLUTTER RINGEN

Mens vi realiserer de første to boliger, fortsætter vi med at lede efter boliger til de næste tre lokationer, som er Villefranche, Megève og Mallorca. Vi fortsætter derudover med at samle de øvrige familier, så vi kan fuldtegne ejerforeningen. Når alle 29 ejere er fundet, går vi i gang med at investere i de sidste tre boliger.

I den bedårende fiskerby, Villefranche-sur-Mer, der ligger på den franske Rivera, søger vi en lejlighed i gåafstand til havnen, de lokale strande og byen, hvor du finder små charmerende torve med gode restauranter. Da udsigten er helt afgørende i Villefranche, lægger vi stor vægt på, at lejligheden skal have en terrasse, hvorfra du kan nyde en panoramaudsigt over bugten.

I Megève, der ligger i et verdensberømt skiterræn ved Mont Blanc i de franske Alper, leder vi efter en lejlighed med privat parkering beliggende i en af de mange charmerende chaleter, der er udstykket som lejligheder. Den skal gerne ligge i gåafstand til byen og i nærheden af et velfungerende liftsystem.

Mallorca, der er en velkendt ferieklassiker, går vi efter en lejlighed med altan på den nordvestligste del af øen, der ligger tilbagetrukket fra kysten, væk fra støj og trafik. Boligen vil derfor typisk være højere beliggende og have udsigt.

MH08 Comfort er stadig åben for tegning, hvilket betyder, at du også kan blive medejer af de fem boliger.

“Ønsker du også at blive en del af en Comfort forening?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Se vores åbne Comfort foreninger her