Hør mere om MyHomes

25. juli kl. 17.30

Tilmeld dig informationsmøde
Villefranche, Frankrig
villefranche middelhavet

Forestil dig at bo i Villefranche

Smukt beliggende fiskerby i Villefranche-bugten med panoramaudsigt over det azurblå hav.

Tilmeld dig informationsmøde 25. juli kl. 17.30

Rivieraens bedst bevarede hemmelighed

Villefranche-sur-Mer kaldes ofte perlen på den franske Riviera. Smukt beliggende på Côte d’Azur og med en klassisk fransk autenticitet, som man ikke kan andet end blive forelsket i. Den hyggelige by ligger helt ud til Middelhavet, og emmer af sydfransk elegance, bedårende og afslappet provencalsk stemning.

Byen ligger få kilometer øst for Nice, på kystvejen mod Monaco, og står i skarp kontrast til den hektiske ferie-storby Nice, og det eksklusive og mondæne Monaco. Området betragtes som en offentlig ”hemmelighed”, og flere berømtheder har ”bosat” sig her.

En kort køretur derfra ligger det lige så berømte Saint-Jean-Cap-Ferrat, som er et af de mest eksklusive områder i hele Sydfrankrig. Ad de små hyggelige stier kan man slentre ned til bugten og se delfiner slå med halen i det azurblå Middelhav, eller besøge det berømte Rothschilds museum.

I baglandet finder man flere end 20 golfbaner, hvoraf de fleste er i international topklasse. Villefranche byder desuden på to lokale tennisklubber, hvor man enkelt kan bestille tid til at svinge ketsjeren.

Finn Christensen adm. direktør og stifter MyHomes
“Ønsker du at bo i Villefranche?” Finn Christensen, adm. direktør & stifter Kom til informationsmøde Eller ring til os på +45 53 53 78 60
Få tilsendt vores magasin Se vores puljer åbne for tegning
kort villefranche frankrig

Villefranche byder på

Vidunderlig havudsigt

Kun et kvarters kørsel fra Nice

Afslappet atmosfære

Dejlige strande  

Restauranter på kulinarisk topniveau  

Ægte sydfransk charme

“Ønsker du at kunne føle dig hjemme i Villefranche?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Bliv en del af MyHomes