Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde
Marbella Botanic Apartmens udsigt Middelhavet

Luksus ferieboliger i Spanien

Køb feriebolig i Spanien med MyHomes.

Tilmeld dig informationsmøde

MyHomes står for alt det praktiske, mens du nyder din ferie i Spanien. Og fordi du deler ejerskabet med andre, får du adgang til en billig feriebolig i Spanien samt fire andre steder i Europa.

Derfor skal du opleve Spanien fra egen bolig

Når vi i MyHomes udvælger lokationer til vores foreninger, gøres det ud fra et indgående kendskab til den charme og rigdom, hver by og egn har at byde på. Navnlig, er vi betaget af Spanien, som har meget at byde på hele året.

Fra den spanske solkyst til den kulturrige storby, er Spanien kendt og elsket for sin varme, charme og rimelige priser. De mange solskinstimer inviterer til et hav af udendørsaktiviteter heriblandt vandring, cykling og golf. Søger du ud mod Costa del sol bliver aktivitetslisten længere. Vandsport og afslapning på de hvide sandstrande er hverdagskost, når du er på ferie i Spanien. Det er derfor ikke overraskende, at interessen for at eje privat feriebolig i Spanien er stigende.

Fordelene ved at købe bolig i Spanien fremfor at leje en feriebolig er utallige. Følelsen af at være hjemme, når man rejser ud, følger med dig, uanset hvilken feriebolig i Spanien, du besøger. Desuden vil du opleve lokalkulturen som lokal, og så er det endda, i vores erfaringer, en fordelagtig investering i både livskvalitet og for pengepungen. Særligt, hvis du kender de rigtige markeder for køb af bolig i Spanien.

Barcelona Placa Comercial El Born Centre de Cultura i Memória
Marbella golfbane
mallorca palma skibe

Det spanske boligmarked kort fortalt

MyHomes har købt 10 boliger fordelt på tre spanske ferielokationer på vegne af vores ejerfamilier, der i dag gør brug af deres hjem i Spanien. Og der er flere spanske ferieboliger på tegnebrættet. Så vi ved lidt om boligmarkedet i Spanien, særligt Barcelona, Marbella og Mallorca. Nedenfor vil vi dele råd og inspiration til, hvordan du sikre en god investering i luksusboliger i Spanien.

Fordele ved at købe ferielejlighed i Spaniens storby, Barcelona, er, at du køber bolig i et stabilt marked, hvor udbud og efterspørgsel altid er høj. Drømmer du derimod om at slå fødderne op og læne dig tilbage på Costa del sol eller på Mallorca er boligpriserne noget helt andet. Her synes boligmarkedet i Sydspanien at være påvirket af Corona og den voksende interesse for at eje privatbolig. Særligt Mallorca, hvor udbuddet er begrænset.

I vores erfaringer, sikre du en god investering i Spansk ejendom, ved at kende markederne, søge de rigtige steder på de rigtige tidspunkter og ved at tale med lokale samarbejdspartnere, der kender dig og dine ønsker. Du kan selvfølgelig også bare lade MyHomes om besværet ved boligmarked, de offentlige myndigheder og bolighandler i Spanien, og blot nyde afkastet af din investering – luksusboliger i Spanien.

Sådan kan dine luksusboliger i Spanien se ud

Som medejer af en forening i MyHomes, bliver du ejer af en eller flere ferieboliger i Spanien, alt efter hvilken forening, der passer dig og dine behov. Helt konkret kan du få hjem i Barcelona, Marbella og/eller på Mallorca.

Dit hjem i den spanske storby Barcelona vil være centralt beliggende i blandt de pulserende gader i det gamle El Born kvarter. Vi vil købe en bolig, hvor hyggelige caféer, verdensomspændende gastronomiske oplevelser, Picasso, Miró og Dalí, arkitektur i verdensklasse og shopping er lige udenfor din hoveddør.

Dit hjem vil være en nyrenoveret 2-3 værelsesferielejlighed i Spanien, indrettet efter alle kunstens regler, for at sikre, at du føler dig hjemme i det sekund, du træder ind ad døren. Den omkringliggende stemning, charme og kultur trækkes med indenfor i en farverig rå indretning, med øje for detaljerne. Læs mere om, hvordan dit liv i Barcelona kunne se ud her.

Med et hjem på Costa del sol er du garanteret en solferie uanset årstid. Og for mange ejerfamilierne i MyHomes er Costa del solkystens perle, Marbella, blevet en favorit feriedestination. Her får du et moderne hjem i Marbellas rene arkitektoniske rammer, enten i form af en udsigtslejlighed med 2 soveværelser eller en luksusvilla med 4 værelser, så der er plads til hele familien. Læs mere om livet som ejer af en bolig på Marbella her.

Med adresse på Mallorca, den velkendt ferieklassiker blandt både danske og europæiske turister, kan du aldrig gå forkert. Mallorcas overskuelige størrelse gør det nemt at rejse rundt på hele øen. Som medejer af MyHomes får du enten en ferielejlighed eller hus med udsigt til vandet. Læs mere om livet som medejer af en bolig på Mallorca her.

Hvem er MyHomes

MyHomes er et delekoncept for livsnydere. Vi gør det både let og overkommeligt at eje ferieboliger i Spanien. Sammen med 28 andre familier bliver du medejer af 5 luksus ferieboliger på håndplukkede lokationer – heriblandt Spanien. Det betyder, at du deler udgifterne, risikoen og ansvaret for dine Europæiske hjem med ligesindede, hvilket gør det billigere og tryggere at eje ferieboliger i Europa.

Udover at købe ferieboliger, istandsætter og indretter, administrer vi også dine boliger og sørger for rengøring og assistance, hvis uheldet er ude. Således hjælper vi dig hele vejen, så alt du skal gøre, er at nyde din ferie og bolig i Europa.

“Hør mere om livet som medejer af ferieboliger i Spanien

Vibeke Berge, Rådgivningschef Læs mere om MyHomes konceptet