Hør mere om MyHomes

Tilmeld dig informationsmøde

Mallorca for livsnydere

Emma Kristensen Kommunikationskoordinator
Emma Kristensen, Kommunikationskoordinator
image/svg+xml

Klik på videoen ovenfor og tag med på en betagende rejse til Mallorca, den seneste tilføjelse til vores palette af alsidige ferielokationer. Spaniens smukkeste og største ø byder på noget for enhver smag med uforglemmelig natur, hyggelige havnebyer og aktiviteter for hele familien.

EN FAVORIT LOKATION

Vi præsenterede den spanske ferieø i vores repertoire, da vi løftede sløret for MH08 Comfort i starten i året, der netop har fået en skøn bolig leveret i den eksklusive havneby, Port d’Andratx. Mallorca er sidenhen blevet en MyHomes favorit-lokation, og indgår som en af de fem udvalgte lokationer i MH09 Comfort samt MH11 Premium, der begge er stiftede foreninger. I de nye MH10 Comfort+ og MH14 Premium gentager vi succesen, og kan nu dele to spændende nyheder.

Til MH10 Comfort+ har vi netop fundet en sand perle af en bolig med en 44 m2 stor sydvendt terrasse ud til bugten. Du kan læse mere det nye fund til foreningen og se videoer fra boligen her.

I sidste uge kunne vi også glæde ejerne i MH11 Premium med nyheden om en fantastisk bolig på Mallorca i første række til det smukke Middelhav. Læs mere her.

MALERISK HAVNEBY

Mallorca byder på mange hyggelige og smukke byer, men i MyHomes har vi forelsket os i den maleriske havneby, Port d’Andratx, der ligger i smørhullet af bugten i Andratx. Dette er et af det mest eftertragtede områder på Mallorca, der oser af god stemning og mange muligheder og uden al for megen turisme.

MyHomes’ udviklingschef, Rikke Skouboe, er lykkedes med at udsøge de helt rigtige boliger i Port d’Andratx til foreningerne, og ejerfamilierne kan således se frem til mange gode stunder på den smukke ø.

De eksklusive omgivelserne i Port d’Andratx lokker imidlertid ikke kun boligejere og rejselystne til, men også Netflix’s filmcrew, hvilket vi i MyHomes naturligvis godt kan forstå. De har netop optaget scener til sæson 6 af den populære serie “The Crown”

ØEN MED DE MANGE MULIGHEDER

Mallorcas overskuelige størrelse gør det nemt at rejse rundt på øen. Fra hovedstaden Palma, kan du nå stort set alle øens byer indenfor en god time i bil, og alligevel vil du opleve, at omgivelserne omkring dig vil variere lige fra storbyfølelsen over lange sandstrande i nord og syd, til små charmerende havnebyer og klippefyldte bugte med krystalklart vand på øens øst- og vestkyst.

Selvom Mallorca er fantastisk om sommeren, og mange nok forbinder øen med sommerferie, er den særligt populær blandt cykel-, golf-, og vandreentusiaster i lavsæsonen, hvor forholdene for disse sportsgrene er helt optimale grundet det milde klima.

Se fotobog fra Mallorca

MH09 Comforts bolig

Vi lægger et stort arbejde i at finde, renovere og indrette luksusboliger til vores ejerforeninger. Det er derfor altid en glædens dag, når et projekt afsluttes, og vi kan byde ejerne velkommen i deres nye hjem.

Når en bolig står klar, bliver den fotograferet, og billederne samler vi i en fin fotobog. De giver et godt indtryk af, hvad du kan forvente som medejer af fem luksusboliger i Europa.

Du kan i linket herunder bladre gennem de flotte billeder af MH09 Comforts luksuriøse bolig.

Se fotobog
MyHomes fotobog Mallorca

Bliv ejer af et hjem på Mallorca samt fire andre skønne hjem i Europa

Finn Christensen, stifter & adm. direktør Se vores åbne puljer