Hør mere om MyHomes

Ny bolig med panoramaudsigt på Mallorca

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
Mallorca feriebolig udsigt bugt

Vi har netop udsøgt en ny bolig på Mallorca, som ejerne i MH10 Comfort+ kan glæde sig til at nyde mange stunder i. Lejligheden ligger i Port d’Andratx og har den mest fantastiske panoramaudsigt over indsejlingen til bugten.

Foreningens første køb var en skøn grund i Hornbæk, hvor et nybygget sommerhus vil blive opført, og nu har vi fundet foreningens anden bolig. Udover Hornbæk og Mallorca får ejerne i MH10 Comfort+ boliger i Piemonte, Villefranche og Megève.

OMRÅDET

Port d’Andratx er et af de mest eftertragtede og eksklusive områder på Mallorca og ligger på den sydvestlige del af øen. Området er særligt kendetegnet ved rustikke klippekyster og flot natur. Boligen er beliggende i et roligt område i gåafstand til både strand, lystbådehavn og bugtens mange restauranter, cafeer og butikker.

Selve bygningen er bygget ind i klippesiden, hvilket giver et rustikt “look”. Der er en tilhørende fælles pool med skøn udsigt over bugten og Middelhavet.

LEJLIGHEDEN 

Der er to helt afgørende kriterier for os, når vi søger bolig på Mallorca, udsigt og et godt udeområde. Denne bolig har begge dele til rigelighed. Den har 62 m2 bolig og hele 44 m2 sydvendt altan med masser af sol samt en fantastisk panoramaudsigt over indsejlingen og hele Port d’Andratx-bugten.

Man behøver ikke gå ud på altanen for at opleve udsigten. Allerede når man træder ind ad døren, kommer udsigten én i møde igennem det brede dørparti, og samme oplevelse har man fra det ene soveværelse.

Boligen skal totalrenoveres, og der skal ændres lidt på planløsningen, så der bliver et opholdsområde med køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er adgang til altanen. Der er to soveværelser og to badeværelser, hvoraf det ene er en suite. Fra det ene soveværelse er der desuden adgang til altanen.

Se video af udsigten

Bliv ejer af et hjem på Mallorca samt fire andre skønne steder i Europa

Finn Christensen, adm. direktør og stifter Få mere at vide om MH10 Comfort+