Hør mere om MyHomes

Velkommen til MH06 Quantus

Rikke Skouboe, Partner og udviklingschef MyHomes
Rikke Skouboe, Partner & udviklingschef
Pool solsenge udsigt over lille italiensk by infinity pool parasol

MH06 Quantus er den første forening af sin slags, og tilbyder den ultimative eksklusivitet i form af frihed til ophold i boligerne. Boligerne vil være af en særlig kaliber med udsigt til enestående oplevelser i fredfyldte og naturrige omgivelser. Ejerne i MH06 Quantus får luksushjem i den sydspanske by Marbella, Piemonte i Norditalien, Villefranche-sur-Mer på den franske Rivera samt i Megève i de franske Alper.

Foreningen er sammensat med blot 16 ejere om 4 luksusboliger, hvilket frigiver maksimal frihed til impulsive ferier og mulighed for at besøge boligerne i helt op til 28 uger om året.

MH06 Quantus er stiftet, hvilket betyder, at de første ejere har meldt sig, og to af boligerne er identificeret. Herunder kan du læse om boligerne, og du kan se standarden på de boliger, vi har leveret til ejerne i en af vores Premium foreninger.

MARBELLA

I Marbella koncentrerer vi os om området mellem Marbella, Benhavis og Estepona. Vi vil gerne sikre en fredelig beliggenhed og privat pool. Vi søger derfor bolig lidt inde i landet. Fordelen ved at ligge tilbagetrukket fra kysten er, at der er knap så meget trafik og støj, og du kan ofte være heldig at få en fantastisk udsigt. Huset vil være i andalusisk byggestil eller i moderne funkisstil, som kan ses på billederne nedenunder, med skønne udeområder og pool. Uanset husets byggestil vil der være god plads til alle og kort køreafstand til restauranter og indkøb.

Marbella villa feriebolig have terrasse pool
Marbella villa feriebolig køkkenalrum
Marbella villa feriebolig

PIEMONTE

I Piemonte har vi, på vegne af MH06 Quantus, købt en fredfyldt og ugeneret grund beliggende blandt vinmarkerne med en enestående udsigt. Boligen ligger ca. 6 kom syd for Acqui Terme, 10 minutter i bil, i omkring 450 meters højde.

Matriklen er omkring 15.000 m2 med en dertilhørende lille vinmark. Selve huset er omkring 213 m2, som skal totalrenoveres indvendigt. Efter renoveringen forventer vi, at boligen vil indeholde 4 soveværelser og 3 badeværelser samt et åbent mulitirum på første sal. Vi kommer til at fritlægge de indvendige stenvægge, hvor det er muligt. Det samme gælder de buede terracotta lofter, der pryder en del af det gamle hus. Læs mere om MH06 Quantus bolig i Piemonte her

Italien piemonte udsigt vinmarker
Italien piemonte udsigt vinmarker

VILLEFRANCHE

I Villefranche-sur-Mer har vi købt en perle på vegne af MH06 Quantus foreningen. En penthouselejlighed på 120 m2 med ekstraordinær panoramaudsigt over Villefranche-bugten tæt på strand og by. Efter en gennemgribende renovering vil boligen indeholde 3 soveværelser, 2 badeværelser samt et åbent køkken i direkte forbindelse med en stor rummelig stue med adgang til terrassen. Læs mere om boligen her.

Villefranche bugt Den franske Riviera quantus udsigt
Terrasse udsigt over middelhavet villefranche den franske riviera
pool villefranche

MEGÈVE

I den eksklusive bjergby Megève har vi fundet et enestående projektkøb. Bolig bliver en 105 m2 hjørnelejlighed med to terrasser mod hhv. syd og øst. Lejligheden får et stort køkkenalrum med åbning til terrassen mod syd, og der vil være 3 soveværelser, hvoraf ét af dem er med en suite badeværelse, og de to andre er med en suite shower. Derudover indeholder lejligheden et ekstra gæstetoilet med adgang fra entreen. Læs mere om boligen her. 

Megeve chaletlejlighed
Megeve lejlighed stue spisestue
Megeve lejlighed soveværelse

“Vil du høre mere om MH06 Quantus?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter KONTAKT OS