Deltag i online infomøde

Onsdag d. 26. maj

17:30-19.30

Tilmeld dig

MH08 Comfort

1.200.000 kr. Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona, Mallorca

Den populære Comfort

Denne puljetype er vores mest populære, og mange familier finder således deres drømme indfriet med en andel i Comfort.

I MH08 Comfort bliver du medejer af luksusboliger i Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og Mallorca, og du deler alle herlighederne med 28 andre familier. Hvert land, egn og by er nøje udvalgt for at opfylde behovet for sol, strand, ski, natur og kultur året rundt.

Comfort puljen er som udgangspunkt velegnet til singler eller par, der ønsker at anvende boligerne selv eller sammen med den nærmeste familie eller de tætteste venner. Og i Piemonte vil der være nok plads til at samle hele flokken.

Der er altid sovepladser til minimum seks personer i lejlighederne og otte i huset i Piemonte. Til huset i Piemonte vil der altid høre privat pool.

Den 30. januar i år stiftede vi MH08 Comfort foreningen med de første 12 ejere. Allerede kort tid efter kunne vi præsentere de to første boliger – de er fundet, og er i proces med at blive handlet.

Nedenfor kan du læse meget mere om det spændende hus i Piemonte og en helt igennem charmerende lejlighed med bedste beliggenhed i Barcelona. Vi er ligeledes tæt på at kunne melde udsolgt i fase 2, som tæller 17 familier. På den baggrund forventer vi at kunne indkalde til generalforsamling inden sommerferien, således at alle 29 familier dermed er indlemmet i foreningen.

29 ejere om 5 boliger

Pris for de første 12 ejere – UDSOLGT

1.150.000 kr.

Pris for de sidste 17 ejere

1.200.000 kr.

Fællesudgifter

2.600 kr./måned

Hent prospekt

Eller ring til os på +45 53 53 78 60

“Er du nysgerrig efter at høre mere om MH08 Comfort?

Finn Christensen, adm. direktør & stifter Tilmeld informationsmøde