MH08 Comfort - åben for tegning

mallorca

MH08 COMFORT er til dig, der elsker at rejse og nyder at være hjemme. 


Sammen med 28 andre familier bliver du ejer af 5 luksusboliger med sovepladser til mellem 6 og 8 personer. 


Boligerne er beliggende på nøje udvalgte lokationer, som byder på et væld af ferievariationer. Om du er til strand eller storby, sport eller afslapning, kultur eller natur, så finder du det i MH08 Comfort.


I MH08 Comfort bliver du ejer af bolig i følgende områder: Piemonte, Villefranche, Megève, Barcelona og som noget helt nyt Mallorca. 


Prospektet for MH08 Comfort er på vej. Vil du modtage en mail, når prospektet er klar? 


Skriv til [email protected] eller ring til os på +45 53 53 78 60.  Piemonte - Norditalien 

Her får du et klassisk stenhus i hjertet af Piemonte, som er kendt for sin mad, verdensklasse vine og skønne, frodige landskab. Mere specifikt søger vi et hus i området mellem Acqui Terme og Alba. 


Huset vil rumme sovepladser til minimum 8 personer, og vil have egen pool. Det vil være beliggende i rolige omgivelser og så vidt muligt højt i landskabet.
Villefranche - Sydfrankrig 

Villefranche-sur-Mer kaldes ofte for perlen på den franske Riviera. Her søger vi en lejlighed i gåafstand til byen og de hyggelige lokale strande. Byen ligger blot 15 minutter i bil fra Nice og lever og ånder derfor hele året rundt.


I Villefranche får du en lækker lejlighed med sovepladser til 6 personer. Lejligheden vil have panoramaudsigt over byen og Middelhavet. 


Foto: MH01 Comforts bolig i VillefrancheMegève - Frankrig 

Megève ligger i de franske Alper tæt på Mont Blanc. Området byder på hele 217 pister, der samlet strækker sig over 445 km. Byen er helt igennem eksklusiv og rummer f.eks. et væld af gode restauranter og har en masse at byde på - også udenfor skisæsonen.


I Megève får du en chalet-lejlighed med sovepladser til minimum 6 personer og en beliggenhed tæt på ski-lift eller ski-shuttle. Foto: MH01 Comforts Chalet i Megève


Barcelona - Spanien 

I den kulturrige storby tilstræber vi at finde en centralt beliggende og charmerende lejlighed i den gamle bydel - gerne Barri Gotico eller El Born. Området er centrum for kultur og et væld af hyggelige gader og torv, har massevis af spændende restauranter, cafeer og butikker. Og så er man i gåafstand til stranden og havnen.


Lejligheden vil have soveplads til 6 og indrettet med autentiske of oprindelige detaljer.Foto: MH03 Comforts lejlighed i Barcelona


Mallorca - Spanien

Den spanske ø er en ferieklassiker, som er indrammet af kilometervis af sandstrand og klippefyldte badebugter med krystalklart vand. Det bakkede landskab er et eldorado for cykel- og golfentusiaster. Søger man væk fra turisterne huser øens nordvestlige kyst flere charmerende små byer, som byder på lokal charme og skønne kulinariske oplevelser året rundt.


Helt specifikt søger vi en bolig på øens nordvestlige del, hvor du kan forvente at få en bolig med plads til 6 beliggende tæt på strand og byliv. MH08 Comfort stiftes over 2 faser. Fase 1 har plads til de første 12 ejere mens den anden fase består af yderligere 17 ejere.Pris for de første 12 ejere: 1.150.000 kr.

Pris for de sidste 17 ejere: 1.200.000 kr.

De månedlige udgifter er: 2.600 kr.Hvis du har spørgsmål eller er interesseret, så kontakt os på tlf. +45 53 53 78 60 eller skriv på [email protected] 

Del Del

Få materiale

Jeg godkender hermed at MyHomes må
tilsende mig nyhedsrelevant materiale

Bliv kontaktet

MyHomes nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag spændende nyheder

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev